Повезане вести

Додик није дао сагласност за посету Ђукановића БиХ

Додик није дао сагласност за посету Ђукановића БиХ

РТС 03.02.2020
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик рекао је да није дао сагласност за долазак председника Црне Горе Мила Ђукановића у посету БиХ. "Имајући у виду дешавања у Црној Гори, мислим да треба сачекати с тим", рекао је Додик… »
Додик није дао сагласност за долазак Мила Ђукановића у БиХ

РТВ 03.02.2020
САРАЈЕВО - Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас да није дао сагласност за долазак председника Црне Горе Мила Ђукановића у посету Босни и Херцеговини. "Имајући у виду дешавања у Црној Гори, мислим да треба… »
Нема потпуне сагласности Председништва: БиХ Додик против доласка Мила Ђукановића у БиХ

Нема потпуне сагласности Председништва: БиХ Додик против доласка Мила Ђукановића у БиХ

Блиц 03.02.2020
Председништво БиХ данас је одржало редовну седницу, а између осталог је разматран позив председнику Црне Горе Мили Ђукановићу за службену посјету БиХ. Ипак, за сада нема потпуне сагласности за долазак Ђукановића у БиХ, а то је… »

Политика 03.02.2020
САРАЈЕВО - Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас да није дао сагласност за долазак председника Црне Горе Мила Ђукановића у посету Босни и Херцеговини. „Имајући у виду дешавања у Црној Гори, мислим да треба… »
Додик неће Мила у БиХ: Није дао сагласност за посету црногорског председника

Додик неће Мила у БиХ: Није дао сагласност за посету црногорског председника

Курир 03.02.2020
Након седнице Председништва БиХ, српски члан Милорад Додик је рекао да је разговарано о више техничких питања - споразумима и кредитним аранжманима за више општина у Српској и ФБиХ. "Имали смо неколико тачака везано за… »

Вести дана »