Povezane vesti
Sedi laziću u krilu, A kratkom haljinom osvojila Instagram: Marina u top izdanju, evo šta slavi sa Darkom! (Foto)
Kurir 03.02.2020
Darko Lazić čestitao je svojoj izabranici rođendan, a ona je privukla veliku pažnju zbog svoje odevne kombinacije. Marina Gagić koja se porodila u junu 2019. godine brzo je vratila liniju, a sada je ispozirala u kožnoj haljini dok je sedela Darku u… »
Niko nije mogao da ga zadrži! Lomio sve pred sobom: Pavao Vladilo udarao u šta je stigao! (video)
Kurir 03.02.2020
Pavao Vladilo je ponovo ljut na svoju simpatiju Naidu Gadžo, pa je iz besa lomio sve po vili "Parova". Niko nije mogao da ga zadrži. "Kako može da bude ovakva prema meni? Besan sam što sam ovo sebi dozolio", besan je vikao Pavao koji je počeo da… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Nastavlja se rasprava o nepoverenju Vladi: "Da li je Macut ponosan na izjavu ministarke Paunović da bi etnički očistila Kosovo?"
Nova pre 19 minutajoš 30 povezanih
Japan pogodio zemljotres jačine 7,1 stepen, povređeno nekoliko ljudi
NIN pre 24 minutajoš 27 povezanih
Srbija u vrhu Evrope po smrtnosti od malignog tumora kože
Pravo u centar pre 14 minutajoš 5 povezanih
U Srbiji danas sunčano i toplo, od srede stiže intenzivan toplotni talas sa temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 1 satjoš 26 povezanih
(Video) Požar u metrou u Barseloni: Povređeno najmanje 137 ljudi, evakuisane dve stanice
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 19 povezanih