Povezane vesti
Dodik nije dao saglasnost za dolazak Mila Ðukanovića u Bosnu i Hercegovinu
IndeksOnline 03.02.2020
SARAJEVO – Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da nije dao saglasnost za dolazak predsednika Crne Gore Mila Ðukanovića u posetu Bosni i Hercegovini. “Imajući u vidu dešavanja u Crnoj Gori, mislim da treba sačekati s… »
Dodik ne želi Mila Đukanovića u BiH!
Srbija danas 03.02.2020
Dodik odlučan! Predsedništvo BiH danas je održalo redovnu sednicu, a između ostalog je razmatran poziv predsedniku Crne Gore Mili Đukanoviću za službenu posetu BiH. Ipak, za sada nema potpune saglasnosti za dolazak Đukanovića u BiH, a to je… »
Vesti dana »
Brnabić o divljanju u skupštini: Incidente izazvao zlf, prvi udarac zadao Đilas, moj mikrofon iščupao Aleksić! Ja sam ih sa svojih metar i 70 uterivala u klupe
Kurir pre 2 minutajoš 51 povezana
I Hamas spreman na prekid vatre: Palestinska ekstremistička organizacija posla poruku zemljama koje posreduju u pregovorima s Izraelom
Kurir pre 39 minutajoš 38 povezanih
Manji incidenti na sednici Skupštine Beograda – prosuta crvena farba (VIDEO)
Danas pre 28 minutajoš 20 povezanih
Putin sprema "satanu", uništitelja kontinenata?! Moćni "Sarmat" se stavlja u stanje borbene pripravnosti? Svet u strahu od sledećeg poteza Rusije (foto, video)
Kurir pre 1 satjoš 18 povezanih
Aktivisti koji se protive rušenju Starog savskog mosta prosuli šut ispred Skupštine Beograda
Beta pre 45 minutajoš 9 povezanih