Повезане вести
Јовић: Када сам чуо да ме Реал тражи мислио сам да је шала
Вечерње новости 04.02.2020
Не мислим да је била грешка што сам прихватио понуду, пошто велики клуб зове само једном, каже млади српски нападач. Фудбалер Реал Мадрида Лука Јовић рекао је да је мислио да се ради о шали када је чуо да је шпански клуб… »
Јовић: Мислио сам да је прича о трансферу у Реал шала
Спортски журнал 04.02.2020
- Уверен сам да ћу добро играти и да ћу доказати да сам у Реал Мадриду јер имам квалитет - навео је Јовић. Фудбалер Реал Мадрида Лука Јовић рекао је да је мислио да се ради о шали када је чуо да је тај шпански клуб заинтересован… »
Јовић поручио: - нисам задовољан! Борим се без успеха, велики је притисак за младића који је плаћен 60 милиона!
Спортал блиц 03.02.2020
Јовић, који је летос плаћен 60 милиона евра Ајнтрахту из Франкфурта, није оправдао велика очекивања у краљевском клубу у досадашњем току сезоне. Тога је и свестан сам бивши ђак Црвене звезде, . - Бићу искрен, нисам задовољан… »
Јовић, шта се дешава? Понекад седим на Јутјубу и гледам снимке...
Вечерње новости 03.02.2020
Српски фудбалер Лука Јовић говорио је о својој ситуацији у Реал Мадриду. Српски фудбалер и нападач Реал Мадрида Лука Јовић по први пут је говорио о свом положају и играма у ''краљвском клубу.'' Јовић је летос из Ајнтрахта прешао… »
Вести дана »
Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026, то треба да буде геополитичка одлука
РТВ пре 41 минутајош 18 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 16 минутајош 17 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 6 минутајош 30 повезаних