Повезане вести
Гемовић за Вошу потписао у затвору: Делио сам ћелију са тројицом убица
Радио 021 04.02.2020
Нападач Војводине открио је да је за новосадски клуб потписао док је боравио у затвору. Фудбалери уговоре углавном потписују у просторијама клуба, али то није случај и са нападачем из Шапца Миодрагом Гемовићем. Он је свој уговор… »
Крајње необично: Војводина уговор са појачањем потписала – у затвору!
Хот спорт 04.02.2020
Сам играч је оспричао необичну животну причу и како је дошао у Војводину. Миодраг Гемовић је у Војводину дошао летос, али је невероватан сплет околности претходио његовом потпису. Тачније, мало ко зна да је уговор са ‘лалама’… »
Несвакидашња животна прича играча воше - Гемовићеви затворски дани
Спортски журнал 04.02.2020
У затвору, међу осуђеницима, владају некаква неписана правила - каже Миодраг Гемовић. Професионални фудбалер два и по месеца иза затворске браве?! Необична судбина 25-годишњег првотимца Војводине Миодрага Гемовића, који се… »
Појачање: - из затвора! Фудбалер открио како је потписао уговор са Војводином у ћелији коју је делио са тројицом убица!
Спортал блиц 04.02.2020
Миодраг Гемовић је овог лета потписао за Војводину, али је тек сада објаснио под којим условима. Овај левокрилни нападач је уговор потписао у затвору! Да, добро сте прочитали. Фудбалер је управо то открио у интервјуу за "", када… »
И то је живот, Гемовић уговор са Вошом потписао у затвору: Делио сам ћелију са тројицом убица
Моззарт спорт 04.02.2020
Необична прича нападача из Шапца. Неко је рођен талентован, па их од малих ногу мазе и пазе по највећим фудбалским академијама. А неко просто има другачији пут. Толико другачији да се не могу упоредити. Па је тако Миодраг Гемовић… »
Уговор са Војводином потписао је на необичном месту, а први гол у дресу Лала дао је седам дана после изласка из затвора
Вечерње новости 04.02.2020
Скупу цену сам платио из младости, због лудости, открива Гемовић. Миодраг Гемовић (25) има необичнуживотну причу која се протеже од лудости из младости, преко затвора до професионалног спорта. Овај Шапчанин, који је фудбалом… »
Филмска прича, у Војводину право из - затвора!
Спортске.нет 04.02.2020
Необичан пут крилног нападача до дреса новосадске "старе даме". Војводина иза себе има доста добру полусезону, а један од фудбалера који су најзаслужнији за то јесте Миодраг Гемовић. Некадашњи члан Мачве имао је веома занимљив… »
Ексклузивно - Гемовић уговор с Војводином потписао у затвору!?
Спортски журнал 04.02.2020
Дошао је код мене у посету секретар клуба Александар Влашкалић са потребном документацијом – каже Миодраг. Миодраг Гемовић професионални уговор са Војводином потписао је пре изласка на слободу – у затвору!? – Дошао је код мене у… »
Како је Војводина довела затвореника: Делио сам собу са убицама!
Мондо 04.02.2020
"Само седам дана после затвора одиграо сам утакмицу за Војводину и дао гол против Мачве", присетио се крилни фудбалер Миодраг Гемовић. "Само седам дана после затвора одиграо сам утакмицу за Војводину и дао гол против Мачве"… »
Био у затвору, делио собу са убицама, па потписао уговор: Несвакидашња исповест играча Војводине
Телеграф 04.02.2020
Фудбалер Војводине Миодраг Гемовић има необичну животну причу. Фудбалер Војводине Миодраг Гемовић испричао је за Спортски журнал необичну животну причу, о томе како је завршио у затвору, и како је тамо потписао уговор са "лалама"… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 6 сатијош 1 повезана