Povezane vesti
„Drhtala sam pred njim“: Georgina otkrila kako se zaljubila u Ronalda (FOTO)
Vesti online 04.02.2020
Georgina Rodrigez, verenica fudbalera Kristijana Ronalda otkrila je detalje iz njihove veze, tačnije čime ju je osvojio poznati sportista. Ona je u intervjuu za italijansku Graciju govorila o prvom susretu s Ronaldom. Njih dvoje su se upoznali u… »
Španska lepotica otkriva šta ju je najviše privuklo kod Ronalda!
Mondo 04.02.2020
Evo kako je sve počelo. Evo kako je sve počelo. Georgina Rodrigez otvorila je dušu za italijanski magazin "Grazia" i ispričala sve o vezi sa slavnim fudbalerom. Sve je krenulo kada su se upoznali u jednoj prodavnici modnog brenda "Guči" u Madridu, gde je… »
"Drhtala sam pred njim": Lepa Georgina o vezi sa Ronaldom, otkrila šta ju je privuklo kod fudbalera
Telegraf 04.02.2020
- On je jedini čovek koji me može da me uzbudi tokom utakmice - pričala je španska lepotica u intervjuu za italijanski časopis "Grazia" Georgina Rodrigez otvorila je dušu u intervjuu za italijanski časopis "Grazia", u kojem je pričala o vezi sa slavnim… »
Vesti dana »
Srpkinja napravila čudo na krcatom "Artur Ešu"! Posle tri sata drame srušila planetarnu senzaciju i izborila osminu finala!
Kurir pre 1 satjoš 16 povezanih
Ovo su pravila Elite 10, čak 31! Samo Miljana je dobila neke uslove, o kojima ostali mogu da sanjaju: Vama je to strogo zabranjeno
Kurir pre 11 minutajoš 15 povezanih
Trampovi izaslanici stižu u Kijev – šta je Vitkof ostavio u moskovskom restoranu, a nije na prodaju
RTS pre 11 minutajoš 11 povezanih
Teška nesreća na putu kod Novog Pazara: Jedna osoba stradala, povređeni prevezeni u bolnicu
B92 pre 26 minutajoš 8 povezanih