Повезане вести
„Дрхтала сам пред њим“: Георгина открила како се заљубила у Роналда (ФОТО)
Вести онлине 04.02.2020
Георгина Родригез, вереница фудбалера Кристијана Роналда открила је детаље из њихове везе, тачније чиме ју је освојио познати спортиста. Она је у интервјуу за италијанску Грацију говорила о првом сусрету с Роналдом. Њих двоје… »
Шпанска лепотица открива шта ју је највише привукло код Роналда!
Мондо 04.02.2020
Ево како је све почело. Ево како је све почело. Георгина Родригез отворила је душу за италијански магазин "Гразиа" и испричала све о вези са славним фудбалером. Све је кренуло када су се упознали у једној продавници модног бренда… »
"Дрхтала сам пред њим": Лепа Георгина о вези са Роналдом, открила шта ју је привукло код фудбалера
Телеграф 04.02.2020
- Он је једини човек који ме може да ме узбуди током утакмице - причала је шпанска лепотица у интервјуу за италијански часопис "Гразиа" Георгина Родригез отворила је душу у интервјуу за италијански часопис "Гразиа", у којем је… »
Вести дана »
Русија наставила нападе током преговора САД и Украјине о мировном плану
BBC News пре 40 минутајош 14 повезаних
Никола Јокић срушио рекорд Мајкла Џордана: Кад је дошао из Сомбора, нико није ово ни помислио
Мондо пре 55 минутајош 17 повезаних
Трампов мир је пукао! Само шест недеља после споразума - Тајланд јутрос напао Камбоџу!
Блиц пре 50 минутајош 10 повезаних
Јутро магловито и облачно, поподне повремени сунчани интервали, температура до 12 степени
Глас Западне Србије пре 20 минутајош 9 повезаних