Povezane vesti
„Drhtala sam pred njim“: Georgina otkrila kako se zaljubila u Ronalda (FOTO)
Vesti online 04.02.2020
Georgina Rodrigez, verenica fudbalera Kristijana Ronalda otkrila je detalje iz njihove veze, tačnije čime ju je osvojio poznati sportista. Ona je u intervjuu za italijansku Graciju govorila o prvom susretu s Ronaldom. Njih dvoje su se upoznali u… »
Španska lepotica otkriva šta ju je najviše privuklo kod Ronalda!
Mondo 04.02.2020
Evo kako je sve počelo. Evo kako je sve počelo. Georgina Rodrigez otvorila je dušu za italijanski magazin "Grazia" i ispričala sve o vezi sa slavnim fudbalerom. Sve je krenulo kada su se upoznali u jednoj prodavnici modnog brenda "Guči" u Madridu, gde je… »
"Drhtala sam pred njim": Lepa Georgina o vezi sa Ronaldom, otkrila šta ju je privuklo kod fudbalera
Telegraf 04.02.2020
- On je jedini čovek koji me može da me uzbudi tokom utakmice - pričala je španska lepotica u intervjuu za italijanski časopis "Grazia" Georgina Rodrigez otvorila je dušu u intervjuu za italijanski časopis "Grazia", u kojem je pričala o vezi sa slavnim… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Pozlilo uhapšenom u Novom Sadu tokom saslušanja u sudu, sva petorica studenata iz Niša na slobodi
Nova pre 4 minutajoš 30 povezanih

Novi protesti širom Srbije: Hapšenja, optužbe i tenzije ispred policijskih stanica
Serbian News Media pre 1 satjoš 59 povezanih

Selektor kadetske reprezentacije Srbije Stevan Mijović: Mnogo više smo želeli da osvojimo zlato od bilo koje ekipe na prvenstvu
Dnevnik pre 2 satajoš 32 povezane

Sastanak Putina i Trampa na Aljasci: pregovori o Ukrajini, pismo Melanije Tramp i pripreme za sastanak u Vašingtonu
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 206 povezanih

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 4 satijoš 45 povezanih