Povezane vesti
Vaterpolo selektor između države i crkve
Slobodna Evropa 04.02.2020
Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković u utorak (4. februar) je u saopštenju za javnost pojasnio da je u posjetu mitropolitu crnogorsko-primorskom Amfilohiju, koja je izazvala burne reakcije u javnosti, išao u ličnom svojstvu i… »
Gojković: Moja poseta Cetinjskom manastiru isključivo privatna stvar
N1 Info 04.02.2020
Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković saopštio je da je njegova poseta Cetinjskom manastiru bila isključivo privatna stvar. "S obzirom na to da sam na putu, kasno sam video koliko je prašine u javnosti podigla moja poseta… »
Crnogorski selektor: Poseta Cetinjskom manastiru je privatna stvar, to je najveća duhovna instanca
Sputnik 04.02.2020
Moja poseta Cetinjskom manastiru bila je isključivo privatna stvar, na poziv, za mene, najveće instance u duhovnom životu. Želim da naglasim da nisam predstavljao VPSCG, ni vaterpolo reprezentaciju u bilo kojem svojstvu, saopštio je selektor… »
“Crkvom se ponosim, političke poene ne sakupljajte preko mene”: Vladimir Gojković posle reagovanja na njegovu posetu…
Večernje novosti 04.02.2020
Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore poručio je ministru sporta i svima koji su ga kritikovali da je poseta njegova privatna stvar. - S OBZIROM na to da sam na putu, kasno sam video koliko je prašine u javnosti podigla moja poseta Cetinjskom… »
Vesti dana »
BLOG: Profesori uz studente, srednjoškolci protiv pritisaka, blokada Ministarstva kulture i incident u Novom Sadu
N1 Info pre 9 minutajoš 33 povezane
Tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo istragu za korupciju u vezi sa rekonstrukcijom Železničke stanice
N1 Info pre 1 satjoš 7 povezanih
Katarina Petrović: Studenti traže vladavinu prava, a zaposleni u MUP zato i postoje
Beta pre 4 satijoš 5 povezanih
Ministarka prosvete sa direktorima beogradskih škola u štrajku o mogućnostima normalizacije nastave
Beta pre 39 minutajoš 23 povezane
Zima ne popušta: Magla, oblaci i malo sunca – kakvo nas vreme čeka narednih dana?
RTV Novi Pazar pre 3 satajoš 16 povezanih