Повезане вести

Ватерполо селектор између државе и цркве

Ватерполо селектор између државе и цркве

Слободна Европа 04.02.2020
Селектор ватерполо репрезентације Црне Горе Владимир Гојковић у уторак (4. фебруар) је у саопштењу за јавност појаснио да је у посјету митрополиту црногорско-приморском Амфилохију, која је изазвала бурне реакције у јавности… »
Гојковић: Моја посета Цетињском манастиру искључиво приватна ствар

Гојковић: Моја посета Цетињском манастиру искључиво приватна ствар

Н1 Инфо 04.02.2020
Селектор ватерполо репрезентације Црне Горе Владимир Гојковић саопштио је да је његова посета Цетињском манастиру била искључиво приватна ствар. "С обзиром на то да сам на путу, касно сам видео колико је прашине у јавности… »
Црногорски селектор: Посета Цетињском манастиру је приватна ствар, то је највећа духовна инстанца

Црногорски селектор: Посета Цетињском манастиру је приватна ствар, то је највећа духовна инстанца

Спутник 04.02.2020
Моја посета Цетињском манастиру била је искључиво приватна ствар, на позив, за мене, највеће инстанце у духовном животу. Желим да нагласим да нисам представљао ВПСЦГ, ни ватерполо репрезентацију у било којем својству, саопштио… »
“Црквом се поносим, политичке поене не сакупљајте преко мене”: Владимир Гојковић после реаговања на његову посету…

“Црквом се поносим, политичке поене не сакупљајте преко мене”: Владимир Гојковић после реаговања на његову посету…

Вечерње новости 04.02.2020
Селектор ватерполо репрезентације Црне Горе поручио је министру спорта и свима који су га критиковали да је посета његова приватна ствар. - С ОБЗИРОМ на то да сам на путу, касно сам видео колико је прашине у јавности подигла… »

Вести дана »