Povezane vesti
Vaterpolo selektor između države i crkve
Slobodna Evropa 04.02.2020
Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković u utorak (4. februar) je u saopštenju za javnost pojasnio da je u posjetu mitropolitu crnogorsko-primorskom Amfilohiju, koja je izazvala burne reakcije u javnosti, išao u ličnom svojstvu i… »
Gojković: Moja poseta Cetinjskom manastiru isključivo privatna stvar
N1 Info 04.02.2020
Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković saopštio je da je njegova poseta Cetinjskom manastiru bila isključivo privatna stvar. "S obzirom na to da sam na putu, kasno sam video koliko je prašine u javnosti podigla moja poseta… »
Crnogorski selektor: Poseta Cetinjskom manastiru je privatna stvar, to je najveća duhovna instanca
Sputnik 04.02.2020
Moja poseta Cetinjskom manastiru bila je isključivo privatna stvar, na poziv, za mene, najveće instance u duhovnom životu. Želim da naglasim da nisam predstavljao VPSCG, ni vaterpolo reprezentaciju u bilo kojem svojstvu, saopštio je selektor… »
“Crkvom se ponosim, političke poene ne sakupljajte preko mene”: Vladimir Gojković posle reagovanja na njegovu posetu…
Večernje novosti 04.02.2020
Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore poručio je ministru sporta i svima koji su ga kritikovali da je poseta njegova privatna stvar. - S OBZIROM na to da sam na putu, kasno sam video koliko je prašine u javnosti podigla moja poseta Cetinjskom… »
Vesti dana »

Majka nastradalog mladića u Novom Sadu ima jednu poruku za predsednika Srbije: Je l’ treba sve majke da se zaviju u crno da bi ovo stalo?
Nova pre 5 satijoš 18 povezanih

Protestna šetnja kroz Beograd: Prosvetari i studenti uz zahtev za reformu obrazovanja i zaštitu nastavnika
Danas pre 3 satajoš 13 povezanih

Studenti u blokadi: Protest u Beogradu nije "finalni skup", neka niko ne misli da je to kraj
Radio 021 pre 5 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija iznela podatke o ključnim partnerima države na projektu rekonstrukcije Železničke stanice
N1 Info pre 4 satijoš 8 povezanih

Ispaljen prvi hitac u transatlantskom trgovinskom ratu
Slobodna Evropa pre 27 minutajoš 50 povezanih