Povezane vesti
Oglasila se pevačica nakon razvoda: "Nisam spremna za udvarače!"
Mondo 05.02.2020
Slavica Ćukteraš pričala je o životu nakon rastanka od golmana Vlade Avramova! Slavica Ćukteraš pričala je o životu nakon rastanka od golmana Vlade Avramova! "Nemam udvarače! Ne krećem se, ne izlazim, a i da imam džabe bi bilo, jer nisam… »
Razvela se, stavila botoks, pa se vratila na scenu posle 5 godina: Slavica iskreno o ćerki, estradi, izgledu i bivšem!
Kurir 05.02.2020
Slavica Ćukteraš posle pet godina se vratila na estradu, a priznala je da se razvela i da se borila sa anksioznošću. Pevačica je sada odgovorila na pitanja koja zanimaju mnoge. Ona se razvela od golmana Vladimira Avramova, a kako kaže, nema novog… »
"Neće moja žena da peva po kafanama": Novi detalji razvoda Slavice i fudbalera, brak pukao zbog estrade - on pobesneo, ona…
Blic 05.02.2020
Slavica Ćukteraš priznala je da se razvela od fudbalera Vlade Avramova, ali o detaljima nije želela da govori za javnost. Kako se sada navodi, pevačica je bila ta koja je odlučila da stavi tačku na brak jer je suprug nije podržao u želji da se… »
Slavici Ćukteraš brak pukao zbog estrade! Muž pobesneo: Neće mi žena pevati u kafani!
Kurir 05.02.2020
Dve karijere Ćukteraševa je rešila da se posle pet godina vrati na scenu, ali je Avramov u tome nije podržao, pošto je smatrao da joj je mesto uz njega u inostranstvu, a ne na tezgama. Slavica Ćukteraš priznala je da se razvela od nekadašnjeg… »
Vesti dana »
Blokada u Beogradu na vodi, stigli i kontramitingaši, napadnuta novinarka N1
N1 Info pre 12 minutajoš 23 povezane
Dačić: Uhapšena osoba koja je na smrt pretukla učenika ispred škole u Leskovcu
Insajder pre 47 minutajoš 39 povezanih
Tragedija u Novom Sadu: Goranu Vesiću ukinut pritvor, uhapšeno trinaest osumnjičenih
BBC News pre 17 minutajoš 33 povezane
Izraelska vojska proglasila policijski čas na jugu Libana
Novi magazin pre 23 minutajoš 57 povezanih
Novi pristup proširenju – može li Zapadni Balkan uticati na budućnost Evropske unije?
Danas pre 2 satajoš 49 povezanih