Повезане вести

Развела се, ставила ботокс, па се вратила на сцену после 5 година: Славица искрено о ћерки, естради, изгледу и бившем!

Развела се, ставила ботокс, па се вратила на сцену после 5 година: Славица искрено о ћерки, естради, изгледу и бившем!

Курир 05.02.2020
Славица Ћуктераш после пет година се вратила на естраду, а признала је да се развела и да се борила са анксиозношћу. Певачица је сада одговорила на питања која занимају многе. Она се развела од голмана Владимира Аврамова, а како… »
Огласила се певачица након развода: "Нисам спремна за удвараче!"

Огласила се певачица након развода: "Нисам спремна за удвараче!"

Мондо 05.02.2020
Славица Ћуктераш причала је о животу након растанка од голмана Владе Аврамова! Славица Ћуктераш причала је о животу након растанка од голмана Владе Аврамова! "Немам удвараче! Не крећем се, не излазим, а и да имам џабе би било… »
"Неће моја жена да пева по кафанама": Нови детаљи развода Славице и фудбалера, брак пукао због естраде - он побеснео, она…

"Неће моја жена да пева по кафанама": Нови детаљи развода Славице и фудбалера, брак пукао због естраде - он побеснео, она…

Блиц 05.02.2020
Славица Ћуктераш признала је да се развела од фудбалера Владе Аврамова, али о детаљима није желела да говори за јавност. Како се сада наводи, певачица је била та која је одлучила да стави тачку на брак јер је супруг није подржао… »
Славици Ћуктераш брак пукао због естраде! Муж побеснео: Неће ми жена певати у кафани!

Славици Ћуктераш брак пукао због естраде! Муж побеснео: Неће ми жена певати у кафани!

Курир 05.02.2020
Две каријере Ћуктерашева је решила да се после пет година врати на сцену, али је Аврамов у томе није подржао, пошто је сматрао да јој је место уз њега у иностранству, а не на тезгама. Славица Ћуктераш признала је да се развела… »

Вести дана »