Povezane vesti

Novi fizički obračun u Zadruzi!

Novi fizički obračun u Zadruzi!

Mondo 05.02.2020
Diskvalifikacija ili novčana kazna? Diskvalifikacija ili novčana kazna? Učesnici rijaliti programa Zadruga dobili su priliku da se malo razonode i zaigraju košarku, međutim oni su uspeli i oko toga da se posvađaju. Došlo je do žestokog okršaja Nikole… »
Vladimir Tomović prvi put u javnosti sa devojkom, ona ponosna što žene trče za njim

Vladimir Tomović prvi put u javnosti sa devojkom, ona ponosna što žene trče za njim

Telegraf 05.02.2020
- Ja postojim, od juna postojim. Ja sam zvanična devojka - rekla je Tomovićeva devojka. Vladimir Tomović pojavio se u emisiji "Magazin in" ruku pod ruku sa devojkom Isidorom Arsenijević koja je, kako je sama rekla, njegova zvanična devojka. Tomović i… »
Šok transformacija! Sanja izvadila silikone iz usana, isisala salo iz obraza i tu se neće zaustaviti

Šok transformacija! Sanja izvadila silikone iz usana, isisala salo iz obraza i tu se neće zaustaviti

Telegraf 05.02.2020
Nastaviće da ulaže u svoj izgled koji planira da dovede do toga da bude maksimalno zadovoljna. Bivša učesnica "Zadruge" Sanja Stanković podvrgla se estetskim zahvatima na licu, u nameri da se potpuno vizuelno transformiše. Naime, Sanja je nedavno uz… »
Dragana se bez blama skroz skinula pred kamerama, pa sa Edom zatresla tuš kabinu!

Dragana se bez blama skroz skinula pred kamerama, pa sa Edom zatresla tuš kabinu!

Telegraf 05.02.2020
Njih dvoje su se noćas prepustili vrućoj akciji. Ljubavnici Dragana Mitar i Edis Fetić Edo prepustili su se, ponovo, vrućoj akciji pod tušem, a nju nije bilo blam ni da se skine pred kamerama i to u potpunosti. Kada se noća završila žurka, zadrugari su… »

Vesti dana »