Povezane vesti
Novi fizički obračun u Zadruzi!
Mondo 05.02.2020
Diskvalifikacija ili novčana kazna? Diskvalifikacija ili novčana kazna? Učesnici rijaliti programa Zadruga dobili su priliku da se malo razonode i zaigraju košarku, međutim oni su uspeli i oko toga da se posvađaju. Došlo je do žestokog okršaja Nikole… »
Vladimir Tomović prvi put u javnosti sa devojkom, ona ponosna što žene trče za njim
Telegraf 05.02.2020
- Ja postojim, od juna postojim. Ja sam zvanična devojka - rekla je Tomovićeva devojka. Vladimir Tomović pojavio se u emisiji "Magazin in" ruku pod ruku sa devojkom Isidorom Arsenijević koja je, kako je sama rekla, njegova zvanična devojka. Tomović i… »
Šok transformacija! Sanja izvadila silikone iz usana, isisala salo iz obraza i tu se neće zaustaviti
Telegraf 05.02.2020
Nastaviće da ulaže u svoj izgled koji planira da dovede do toga da bude maksimalno zadovoljna. Bivša učesnica "Zadruge" Sanja Stanković podvrgla se estetskim zahvatima na licu, u nameri da se potpuno vizuelno transformiše. Naime, Sanja je nedavno uz… »
Dragana se bez blama skroz skinula pred kamerama, pa sa Edom zatresla tuš kabinu!
Telegraf 05.02.2020
Njih dvoje su se noćas prepustili vrućoj akciji. Ljubavnici Dragana Mitar i Edis Fetić Edo prepustili su se, ponovo, vrućoj akciji pod tušem, a nju nije bilo blam ni da se skine pred kamerama i to u potpunosti. Kada se noća završila žurka, zadrugari su… »
Vesti dana »
Studentski skup „Raskršće – biramo zajedno“[blog uživo]: Želimo mirnu smenu vlasti
Južne vesti pre 1 danjoš 22 povezane
RIK utvrdio da Srbija ima oko 6,5 miliona birača: Pojedini članovi ističu da zemlja ima skoro identičan broj stanovnika
Nova pre 4 satijoš 9 povezanih
RIK odbio prigovore Studentske liste o biračkim mestima u inostranstvu i vremenu glasanja
N1 Info pre 5 satijoš 10 povezanih
Uragan Isajas zaustavio skoro 70 odsto proizvodnje nafte, evakuisano 113 platformi
Politika pre 7 satijoš 16 povezanih