Повезане вести

Стојковић: Ђенова није мој најтежи тренутак у животу, рођен сам у гету тако да се нисам бојао

Стојковић: Ђенова није мој најтежи тренутак у животу, рођен сам у гету тако да се нисам бојао

Вечерње новости 05.02.2020
Да ли сматрам да је проблем превазиђен? Не. Никад. Наставља се. Сваког дана се нешто деси – рекао је чувар мреже црно-белих. КАПИТЕН Партизана Владимир Стојковић се у интервјуу за руски "Спорт 24" подсетио најтежег периода у… »
Стојкетова исповест Русима: "После Ђенове два месеца сам спавао у хотелу, али није то било најтеже..."

Стојкетова исповест Русима: "После Ђенове два месеца сам спавао у хотелу, али није то било најтеже..."

Спортске.нет 05.02.2020
Чувар мреже "црно-белих" истакао је да и данас има проблема са навијачима. Голман Партизана Владимир Стојковић дао је интервју за руски Спорт 24 у којем се осврнуо на догађања из 2010. године када је био на мети хулигана… »
Ни деценију од преласка у Партизан, Владимир Стојковић није миран и сигуран

Ни деценију од преласка у Партизан, Владимир Стојковић није миран и сигуран

Мондо 05.02.2020
"Почео је живот под полицијским надзором и обезбеђењем. Два месеца сам спавао у хотелу...", рекао је Стојковић за руски "Спорт24". "Почео је живот под полицијским надзором и обезбеђењем. Два месеца сам спавао у хотелу..."… »
"Два месеца сам спавао: У хотелу!" Ни десет година после "случаја Ђенова" Стојковић није изашао из проблема! Ево шта је открио…

"Два месеца сам спавао: У хотелу!" Ни десет година после "случаја Ђенова" Стојковић није изашао из проблема! Ево шта је открио…

Спортал блиц 04.02.2020
Свакоме ко прати српски спорт подсећање на италијански град Ђенову буди само лоше успомене. Вандалски испад хулигана и покушај линча 2010. представља највећи ожиљак у каријери Владимира Стојковића, голмана Партизана. У… »

Вести дана »