Povezane vesti
Ana Franić o obnovi Tre sorele: Sloboda i Nataša su moja porodica!
Kurir 05.02.2020
Uželela sam se pozorišta. Mislim da nijednom glumcu nije lako kada napravi veću pauzu, ali mi je povratak lakše pao zbog podrške kolega, kaže glumica. Publika će posle devet godina ponovo moći da uživa u predstavi „ Tre sorele“ Stevana Koprivice u… »
Sloboda, Nataša i Ana se bore na pravo za sopstveni san: Kultna predstava "Tre sorele" posle 16 godina ponovo na sceni
Blic 05.02.2020
Čovek ima pravo, a možda i obavezu da potraži svoj komad sreće, bez obzira na to kada se to događa, kaže reditelj Milan Karadžić. Na sceni Zvezdara teatra 7. februara je premijera, ili bi možda mogli reći premijerna obnova predstave "Tre sorele" Stevana… »
Popularni komad „Tre sorele“ ponovo na sceni Zvezdara teatra
Danas 04.02.2020
Popularni komad „Tre sorele“ zasnovan na bokeškim legendama o trima neudatim sestrama koje iza zidova kuće u Prčnju celog života sanjaju ljubav i svog „kapetana“ nakon devet godina vraća se na scenu Zvezdara teatra. Tekst Stevana Koprivice i ovaj put je… »
Vesti dana »

Protest ispred Filozofskog u Novom Sadu - dekan Alanović nudi dijalog, studenti mu dali dva sata da ispuni zahteve
RTS pre 8 minutajoš 37 povezanih

Prvi meč Evrobasketa i odmah je pao tri decenije star rekord Hrvata i Rusa
Sportski žurnal pre 1 satjoš 65 povezanih

Srbija - estonija: Košarkaši kreću u pohod na zlato! Ataman i Turska poslali brutalnu poruku Orlovima
Kurir pre 3 minutajoš 29 povezanih

Tramp želi da potkupi Putina? Otkriveno šta je Amerika ponudila Rusiji za prekid rata u Ukrajini: "Hteli su da objave udarnu vest odmah nakon Aljaske"
Blic pre 8 minutajoš 34 povezane

Više od 120 profesora protiv izbacivanja studenata: Filozofski pred novim protestom
Luftika pre 5 satijoš 36 povezanih