Povezane vesti
Deda mi je kupio prvu suknjicu! Pavlovićeva nikad iskrenija: Neka deca sa roditeljima nisu doživela šta sam ja sa njima!
Kurir 05.02.2020
Milica Pavlović ne krije koliko voli baku i dedu, koji su je podigli. Ona kad god joj se za to pruži prilika govori o njima, pa je tako bilo i sada, kada se u jednoj emsiiji prisetila svog odrastanja. "U mom slučaju baka i deka su mi nadomestili sve ono… »
"Ona ima veliko i plemenito srce" Komentar poslat Milici Pavlović koji stavlja tačku na priču da je uobražena
Blic 05.02.2020
Mlada zvezda Milica Pavlović nikada nije krila da sve što je u životu postigla je zahvaljujući baki i deki, te je danas u emisiji na Tv Prvoj otkrila sve o svom odrastanju. - U mom slučaju baka i deka su mi nadomestili sve ono što možda i neka deca sa… »
Vesti dana »

Ekstremni toplotni talas i vremenska prognoza u Srbiji od 10. do 17. avgusta 2025
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 32 povezane

Univerzitet u Beogradu: U prvom upisnom roku upisana 10.984 studenta, preostalo 4.325 mesta
Nedeljnik pre 11 minutajoš 16 povezanih

Gužva na izlazu iz Splita, nekoliko ljudi evakuisano, stigli kanaderi Dramatično stanje zbog velikog požara (foto/video)
Alo pre 21 minutajoš 14 povezanih