Повезане вести

Звездина трећа борба у пет дана - Шведов Химки

Звездина трећа борба у пет дана - Шведов Химки

Моззарт спорт 06.02.2020
“Нигде не пише ко је бољи на папиру, то мора се докаже на терену”, каже Драган Шакота. Победа у вечитом дербију донела је Црвеној звезди значајно лагоднију позицију пред завршницу регуларног дела АБА лиге, а она у резултатском… »
Шакота пред Химки: Бољи су на папиру, али видећемо на терену

Шакота пред Химки: Бољи су на папиру, али видећемо на терену

Дневник 06.02.2020
БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Црвене звезде Драган Шакота, уочи утакмице против Химкија у Москви, изјавио је да је руски тим јачи на папиру, али да ће то морати да докаже и на терену. Звезда путује у Москву после победе против… »
"Није овде реч: О мени..." Скромни Кори Волден након нестварне партије открио колико му значи победа над Виртусом

"Није овде реч: О мени..." Скромни Кори Волден након нестварне партије открио колико му значи победа над Виртусом

Спортал блиц 05.02.2020
Кори Волден је јунак Партизановог великог успеха у Болоњи. Плејмејкер црно-белих завршио је меч са 29 постигнутих поена, пет скокова, две асистенције и 33 индексна поена. На тај начин предводио је свој тим до великог преокрета… »
Питино после пораза од Звезде: Пуцали себи у ногу

Питино после пораза од Звезде: Пуцали себи у ногу

Вечерње новости 05.02.2020
Нисам импресиониран како смо играли ни у претходним утакмицама, али смо побеђивали. Комплименти Звезди, која је погодила неке веома важне шутеве, каже Рик Питино. ТРЕНЕР Панатинаикоса, легенда америчке колеџ кошарке Рик Питино… »
Кошаркаши Партизана победили Виртус и освојили прво место у групи

Кошаркаши Партизана победили Виртус и освојили прво место у групи

Данас 05.02.2020
Кошаркаши Партизана победили су вечерас у Болоњи Виртус са 84:82 (13:18, 22:19, 28:21, 21:14), у утакмици петог кола Топ 16 фазе Еврокупа и обезбедили прво место у Групи Е. Партизан је предводио Кори Волден са 29 поена, пет… »
"Нисам ја заслужио техничку, него звездин: Тепих!" Рик Питино: Са оним судијом реч нећу да проговорим у животу!

"Нисам ја заслужио техничку, него звездин: Тепих!" Рик Питино: Са оним судијом реч нећу да проговорим у животу!

Спортал блиц 05.02.2020
Тренер Панатинаикоса, Рик Питино, у прилично добром расположењу је анализирао пораз од Црвене звезде (78:73) у 23. колу Евролиге. Испрва је све деловало врло озбиљно... - У последње две утакмице нервирала ме наша одбрана… »
Шакота хвали Пепероглуа: Рескирали смо са њим и показао је класу

Шакота хвали Пепероглуа: Рескирали смо са њим и показао је класу

Вечерње новости 05.02.2020
Веровали су до краја да могу да победе, ово је добра храна за нас за наставак сезоне, каже Драган Шакота. ТРЕНЕР Црвене звезде Драган Шакота похвалио је играче који су исцедили све из себе за тријумф над Панатинаикосом. -Веровали… »
Кошаркаши Звезде победили Панатинаикос

Кошаркаши Звезде победили Панатинаикос

Данас 05.02.2020
Кошаркаши Црвене звезде победили су вечерас у Београду Панатинаикос са 78:73 (9:21, 26:11, 11:25, 32:16), у утакмици 23. кола Евролиге. Звезду је предводио Кевин Пантер са 24 поена, Стратос Перпероглу постигао је 12 поена… »
"Зашто просто, када може компликовано? Е, Тако нам се свиђа!" Шакота после подвига звезде: Можеш да будеш најпаметнији на…

"Зашто просто, када може компликовано? Е, Тако нам се свиђа!" Шакота после подвига звезде: Можеш да будеш најпаметнији на…

Спортал блиц 05.02.2020
После сјајно извојеване победе над Панатинаикосом (78:73) у 23. колу Евролиге, тренер Црвене звезде Драган Шакота на занимљив начин је прокоментарисао актуелни црвено-бели тренутак. На питање да ли му се чини да је ова утакмица… »

Вести дана »