Povezane vesti

Zvezdina treća borba u pet dana - Švedov Himki

Zvezdina treća borba u pet dana - Švedov Himki

Mozzart sport 06.02.2020
“Nigde ne piše ko je bolji na papiru, to mora se dokaže na terenu”, kaže Dragan Šakota. Pobeda u večitom derbiju donela je Crvenoj zvezdi značajno lagodniju poziciju pred završnicu regularnog dela ABA lige, a ona u rezultatskom rolerkosteru protiv… »
Šakota pred Himki: Bolji su na papiru, ali videćemo na terenu

Šakota pred Himki: Bolji su na papiru, ali videćemo na terenu

Dnevnik 06.02.2020
BEOGRAD: Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota, uoči utakmice protiv Himkija u Moskvi, izjavio je da je ruski tim jači na papiru, ali da će to morati da dokaže i na terenu. Zvezda putuje u Moskvu posle pobede protiv Panatinaikosa (78:73) i počinje… »
"Nije ovde reč: O meni..." Skromni Kori Volden nakon nestvarne partije otkrio koliko mu znači pobeda nad Virtusom

"Nije ovde reč: O meni..." Skromni Kori Volden nakon nestvarne partije otkrio koliko mu znači pobeda nad Virtusom

Sportal blic 05.02.2020
Kori Volden je junak Partizanovog velikog uspeha u Bolonji. Plejmejker crno-belih završio je meč sa 29 postignutih poena, pet skokova, dve asistencije i 33 indeksna poena. Na taj način predvodio je svoj tim do velikog preokreta, iako se činilo da Virtus… »
Košarkaši Partizana pobedili Virtus i osvojili prvo mesto u grupi

Košarkaši Partizana pobedili Virtus i osvojili prvo mesto u grupi

Danas 05.02.2020
Košarkaši Partizana pobedili su večeras u Bolonji Virtus sa 84:82 (13:18, 22:19, 28:21, 21:14), u utakmici petog kola Top 16 faze Evrokupa i obezbedili prvo mesto u Grupi E. Partizan je predvodio Kori Volden sa 29 poena, pet skokova i tri ukradene lopte… »
"Nisam ja zaslužio tehničku, nego zvezdin: Tepih!" Rik Pitino: Sa onim sudijom reč neću da progovorim u životu!

"Nisam ja zaslužio tehničku, nego zvezdin: Tepih!" Rik Pitino: Sa onim sudijom reč neću da progovorim u životu!

Sportal blic 05.02.2020
Trener Panatinaikosa, Rik Pitino, u prilično dobrom raspoloženju je analizirao poraz od Crvene zvezde (78:73) u 23. kolu Evrolige. Isprva je sve delovalo vrlo ozbiljno... - U poslednje dve utakmice nervirala me naša odbrana, naročito protiv Valensije. A… »
Košarkaši Zvezde pobedili Panatinaikos

Košarkaši Zvezde pobedili Panatinaikos

Danas 05.02.2020
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu Panatinaikos sa 78:73 (9:21, 26:11, 11:25, 32:16), u utakmici 23. kola Evrolige. Zvezdu je predvodio Kevin Panter sa 24 poena, Stratos Perperoglu postigao je 12 poena, Vladimir Štimac devet, a Majkl… »
"Zašto prosto, kada može komplikovano? E, Tako nam se sviđa!" Šakota posle podviga zvezde: Možeš da budeš najpametniji na…

"Zašto prosto, kada može komplikovano? E, Tako nam se sviđa!" Šakota posle podviga zvezde: Možeš da budeš najpametniji na…

Sportal blic 05.02.2020
Posle sjajno izvojevane pobede nad Panatinaikosom (78:73) u 23. kolu Evrolige, trener Crvene zvezde Dragan Šakota na zanimljiv način je prokomentarisao aktuelni crveno-beli trenutak. Na pitanje da li mu se čini da je ova utakmica bila u stilu "Zašto… »

Vesti dana »