Повезане вести
Јак земљотрес у Хрватској!
Мондо 06.02.2020
"Као да ми је ураган прошао кроз кућу", "чуо се звук попут грома", кажу успаничени људи. Љуљале се зграде, тресли се ормари. "Као да ми је ураган прошао кроз кућу", "чуо се звук попут грома", кажу успаничени људи. Љуљале се… »
Земљотрес јачине 4,2 степена Рихтерове скале погодио Хрватску
Данас 06.02.2020
Земљотрес јачине 4,2 степена Рихтерове скале погодио је јутрос шире подручје Книна, Грачаца и читаво подручје од Задра до Шибеника, саопштила је Сеизмолошка служба Хрватске. Епицентар потреса био је 23 километра северозападно од… »
Земљотрес јачине 4,2 степена потресао Книн
Политика 06.02.2020
Земљотрес јачине 4,2 степена Рихтерове скале погодио је рано јутрос подручје Книна у Хрватској. Како је саопштила хрватска Сеизмолошка служба, потрес је погодио област Книна, Грачаца и цео приобални део од Задра до Шибеника… »
Земљотрес погодио Хрватску! Тресао се Книн, грађани престрављени: "Као да ми је ураган прошао кроз кућу"
Србија данас 06.02.2020
За сада нема података о материјалној штети. Потрес магнитуде 4,2 по Рихтеру погодио је данас ујутро шире подручје Книна, Грачаца као и читав обални део од Задра до Шибеника, саопштила је Сеизмолошка служба Републике Хрватске… »
Вести дана »
Детаљи ланчаног судара код Лознице: Повређено 5 особа, од којих једна теже, ауто одбачен на насип
Телеграф пре 58 минутајош 31 повезана
Русија покренула велики ваздушни напад усред преговора између САД и Украјине о мировном плану
BBC News пре 1 сатјош 29 повезаних