Повезане вести

Зорана Михајловић: Ја сам мета

Зорана Михајловић: Ја сам мета

Дневник 06.02.2020
БЕОГРАД: Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић оценила је за "Недељник" да нема разлога да мисли да је државни секретар њеног министарства Миодраг Поледица урадио нешто противзаконито и тврди… »
Михајловић: Ја сам мета, али Вучић сигурно не стоји иза тога

Михајловић: Ја сам мета, али Вучић сигурно не стоји иза тога

Данас 06.02.2020
Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је да државни секретар у министарству које води Миодраг Поледица, који је ухапшен због сумње за злоуптребу у Инфраструктури железнице, није мета… »
Михајловић: Да се не правимо блесави, мета сам ја

Михајловић: Да се не правимо блесави, мета сам ја

Н1 Инфо 06.02.2020
Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић је у интервјуу за Недељник поновила да нема ниједан разлог да помисли да је државни секретар Миодраг Поледица урадио нешто противзаконито. Михајловић је… »
“Ако сам било шта урадила а да није у складу са законом, па дајте то! Изволите, дођите… Чекам. Али немојте да малтретирате…

“Ако сам било шта урадила а да није у складу са законом, па дајте то! Изволите, дођите… Чекам. Али немојте да малтретирате…

Недељник 06.02.2020
Фото Владимир Живојиновић за Недељник Немам никакве сумње да је државни секретар Миодраг Поледица мета, да се не правимо блесави, мета сам ја и то ми је јасно, рекла је у ексклузивном интервјуу за Недељник министарска… »

Вести дана »