Повезане вести
СПАШЕНИ ПУКИМ СЛУЧАЈЕМ: Стравична сведочења завејаних на Пештеру
ИндексОнлине 06.02.2020
СЈЕНИЦА – Гаврило Вранић, радник Поште у Дугој Пољани спасен је јутрос око три сата из сметова на путу Дуга Пољана – Штаваљ. Гаврило је јуче, око три поподне кренуо колима из Дуге Пољани кући, остао је завејан после неколико… »
Радован је прва жртва незапамћене мећаве на пештеру: Потресна исповест Слободана, комшије који га је возио код лекара
Курир 06.02.2020
После 6 сати чекања, Радован је просто закукао у колима: Иди Бобане, молим те, спасавај се, тражи помоћ да ти деца не остану сиротиња и ја сам на његово инсистирање једва некако изашао из кола, а кад сам изашао упао сам у… »
(Видео)"рекао ми је: 'иди, спасавај се', када су спасиоци дошли он је био мртав" Драматична исповест Слободана који је са…
Блиц 06.02.2020
Тело Радована Ч. (66), из села Гоње крај Сјенице, пронађено је јутрос у лади ниви, потпуно затрпаној снегом на путу ка Дугој Пољани и он је прва жртва незапамћеног невремена на Пештерској висоравни. Чворовић се ладом, којом је… »
Путари и полиција из сметова код Аљиновића ослободили пет возила (видео)
Санџак пресс 06.02.2020
Пријепоље/Нова Варош/Сјеница – У ноћи између среде и четвртка, ужички и новопазарски путари из сметова су извукли пет завејаних возила на саобраћајници од Аљиновића према Сјеници. У акцију спашавања била је укључена и… »
Драма на пештеру и Сјеници: Сметови од пет метара, завејани, има мртвих!
Мондо 06.02.2020
Права драма одвијала се ноћас на деоници пута ка Сјеници на којем је јак олујни ветар стварао снежне наносе у висини и до пет метара! Прва жртва снежног таласа - мушкарац који се враћао од лекара. Права драма одвијала се ноћас на… »
Вести дана »
Трумп преузима венецуеланску нафту - до 50 милиона барела иде ка САД
Блоомберг Адриа пре 1 сатјош 31 повезана
Мир Божји, Христос се роди: Срећан Божић жели вам редакција портала Телеграф.рс
Телеграф пре 11 сатијош 45 повезаних
Србија под ледом и снегом: РХМЗ упозорава на опасне временске услове, ванредна ситуација у неколико места
НИН пре 38 минутајош 16 повезаних
Америка разматра могућности да преузме Гренланд, па и војно: Бела кућа
BBC News пре 23 минутајош 21 повезана