Povezane vesti

Srđan Đoković podsetio na Novakovo detinjstvo pod bombama i progovorio o odnosu Zapada prema njemu: Nikome nije dao razlog…

Srđan Đoković podsetio na Novakovo detinjstvo pod bombama i progovorio o odnosu Zapada prema njemu: Nikome nije dao razlog…

Večernje novosti 06.02.2020
To je sport bogatih ljudi koji ne mogu da shvate da je neko iz siromašne i male Srbije 10 godina najbolji na svetu, kaže Novakov otac. Odjeci rekordne osme titule Novaka Đokovića na Australijan openu još uvek traju. Otac najboljeg tenisera sveta… »
"Znam da su Rafa i Rodžer besni na: Mene!" Dominik Tim ozbiljno ulazi pod kožu svim Srbima na svetu!

"Znam da su Rafa i Rodžer besni na: Mene!" Dominik Tim ozbiljno ulazi pod kožu svim Srbima na svetu!

Sportal blic 06.02.2020
Dominik Tim, četvrti teniser sveta, poražen je od Novaka Đokovića u finalu Australijan opena sa 3:2 posle preokreta našeg asa. Austrijski teniser je pružio odličnu partiju, bio je blizu, ali naišao je na (naj)boljeg i sportski priznao poraz. Odmah… »
Novak od NATO bombi iskakao iz kreveta, to se ne prašta: Srđan Đoković otvorio dušu posle Australijan opena

Novak od NATO bombi iskakao iz kreveta, to se ne prašta: Srđan Đoković otvorio dušu posle Australijan opena

Vesti online 06.02.2020
Najbolji srpski teniser Novak Ðoković, posle osvajanja osme titule na Australijan openu, prevazišao je Rafaela Nadala po broju osvojenih bodova i zvanično se vratio na prvo mesto svetske ATP liste. A, posle prvog grend slema sezone oglasio se i njegov… »
Rafael Nadal iskreno o Novaku: Navijao sam za Tima, nisam licemer!

Rafael Nadal iskreno o Novaku: Navijao sam za Tima, nisam licemer!

Mondo 06.02.2020
"Jedino što mogu da uradim jeste da mu čestitam na uspesima", poručio je harizmatični španski teniser. "Jedino što mogu da uradim jeste da mu čestitam na uspesima", poručio je harizmatični španski teniser. Dominik Tim "oduzeo" je veliki broj… »
"Da, navijao sam da Novak Đoković izgubi: Finale!" Rafael Nadal je ovo priznao a onda oduševio sve Noletove navijače!

"Da, navijao sam da Novak Đoković izgubi: Finale!" Rafael Nadal je ovo priznao a onda oduševio sve Noletove navijače!

Sportal blic 06.02.2020
Novak Đoković je posle rekordne, osme titule na Australijan openu, dobio neočekivanu pohvalu od - Rafaela Nadala. Nakon što je Nole posle preokreta uspeo da savlada u borbi koja je potrajala pet setova, Nadal je, sumirajući utiske sa prvog… »

Vesti dana »