Povezane vesti
Maturant preminuo od batina, dvojica napadača u pritvoru
Politika 06.02.2020
Stefan Filić (18), maturant Ekonomske škole iz Starog Sela kod Velike Plane, posle 30 sati provedenih u komi, preminuo je od teških povreda koje su mu, kako se sumnja, naneli Nikola B. (20) i Mitar P. (20). Dvojici već poznatih nasilnika određen je… »
"Vidi se da ga je baš on poslednji šutnuo u glavu": Tuča u kojoj je nasmrt prebijen tinejdžer iz Velike Plane snimljena…
Blic 06.02.2020
Tuča nakon koje je, od posledice zadobijenih povreda, u bolnici preminuo Stefan Filić (18) iz okoline Velike Plane, zabeležena je na snimcima video-nadzora kluba ispred kog se dogodio incident. Kako nam je rečeno, na snimku koji je predat policiji se… »
Vesti dana »
'Mi za umor ne znamo': Crveni tepih za studente koji su dopešačili u Kragujevac
BBC News pre 2 satajoš 30 povezanih
BLOG „Ustav je stigao u Kragujevac“: Stigli niški studenti posle 150 kilometara pešačenja, dočekani ovacijama FOTO VIDEO
Nova pre 24 satajoš 53 povezane
Nastavnik Predrag je ostao bez posla zbog podrške studentima: ”Direktorka mi je rekla da ne smem da imam mišljenje, jer sam primljen na određeno”
Nova pre 3 satajoš 14 povezanih
Dve devojčice iz Šestog razreda povređene u školi u Pećincima koja se renovira: „Ubacili su decu, a nisu proverili da li je bezbedno“
Nedeljnik pre 24 satajoš 35 povezanih
Poznate sudije za derbi: Isti arbitar kao u prošlom finalu – Obradović ga kritikovao!
Hot sport pre 1 satjoš 51 povezana