Povezane vesti
Snežana Đurišić iskreno o svom partneru: Mi znamo šta nam je potrebno u vezi, formalnost nam je nebitna!
Kurir 06.02.2020
Snežana Đurišić se otvorila o svom odnosu sa Vanjom Miloševićem i otkrila da joj je papir nebitan i da ona i njen partner vrednuju neke druge stvari. Snežana dugi niz godina je u stabilnoj emotivnoj vezi sa ginekologom Vanjom Miloševićem, a… »
"Vanja je i te kako aktivan": Snežana Đurišić konačno progovorila o partneru (video)
Blic 06.02.2020
Snežana Đurišić dugi niz godina je u stabilnoj emotivnoj vezi sa ginekologom Vanjom Miloševićem, a uprkos tome što ne govori često o ljubavi, sada je odlučila da progovori. Šta je to Snežana otkrila o Vanji, pogledajte u videu.… »
Vesti dana »
"Treba biti vrlo obazriv, svestan rizika": Detaljna prognoza RHMZ za vikend i početak nedelje: Upaljeni alarmi zbog 2 opasne pojave, ovi delovi Srbije sa se spreme
Blic pre 14 minutajoš 28 povezanih
FOTO i VIDEO: Novi Sad zastao i ovog petka, zabeleženo nekoliko incidenata
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 25 povezanih
Vučić: SAD traže potpuni izlazak ruskog interesa iz NIS-a, za 45 dana mora sve da bude gotovo
Radio 021 pre 2 minutajoš 69 povezanih
Dokumentacija pokazala da je na rekonstrukciji pruge od NS do Mađarske stradalo još tri radnika
Moj Novi Sad pre 9 satijoš 8 povezanih
Studenti završili blokadu Mostarske petlje: "Želimo da ukažemo na nerazmrsivi čvor u kojem se nalazi tužilaštvo"
NIN pre 2 satajoš 50 povezanih