Povezane vesti
Dodik: Dok smo moji ljudi i ja u Sarajevu, neće biti pomeranja ka NATO integracijama
Novi magazin 07.02.2020
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da nema prejudiciranja članstva BiH u NATO i da će za svaku eventualnu odluku o NATO integracijama BiH biti neophodna nova odluka Predsedništva BiH i Predstavničkog doma parlamenta… »
Dodik: Neće biti ni koraka ka NATO-u
Slobodna Evropa 07.02.2020
Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas da BiH neće ostvariti nijedan korak ka integraciji u NATO i da neće biti knjiženja vojne imovine dok vlast čini SNSD i njegovi partneri. "Dok moji ljudi sjede u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine… »
Dodik: Dok smo moji ljudi i ja u Sarajevu neće biti pomeranja ka NATO integracijama
Politika 07.02.2020
BANjALUKA – Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da nema prejudiciranja članstva BiH u NATO i da će za svaku eventualnu odluku o NATO integracijama BiH biti neophodna nova odluka Predsedništva BiH i Predstavničkog doma… »
Dodik: Dok smo moji ljudi i ja u Sarajevu, neće biti pomeranja ka NATO integracijama
Kurir 07.02.2020
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da nema prejudiciranja članstva BiH u NATO i da će za svaku eventualnu odluku o NATO integracijama BiH biti neophodna nova odluka Predsedništva BiH i Predstavničkog doma parlamenta… »
Dodik: Dok smo moji ljudi i ja u Sarajevu, neće biti pomeranja ka NATO
N1 Info 07.02.2020
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je u Banjaluci da nema prejudiciranja članstva BiH u NATO i da će za svaku eventualnu odluku o NATO integracijama BiH biti neophodna nova odluka Predsedništva BiH i Predstavničkog doma parlamenta… »
Dodik: Razvaliću put BiH ka NATO
Dnevnik 07.02.2020
SARAJEVO: Član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da će učiniti sve da napredak BiH na putu ka integracijama u NATO "razvali" i da se BiH neće pomeriti ni korak napred na tom putu sve dok on sedi u Predsedništvu BiH, prenosi kliks.ba. Dodik je to… »
Vesti dana »
Darko gledao TV kada je auto "sleteo" na krov kuće: Detalji bizarne nesreće kod Ćuprija (Video)
Mondo pre 12 minutajoš 36 povezanih
(Foto) "U tom slučaju bi se podigla radioaktivna prašina" Širi se strah od katastrofe iz 1986! Situacija je ozbiljna, IAEA izdala hitno upozorenje
Blic pre 1 satjoš 38 povezanih
Zelenski dugo razgovarao sa Trampovim timom, pa se oglasio... Kraj krvoprolića?
B92 pre 1 satjoš 37 povezanih
Marko Čubrilo objašnjava da li će decembar proći bez snega: Ova neobična pojava više nam nije tako strana; evo kako će biti u Vojvodini
Dnevnik pre 1 satjoš 30 povezanih
Jovana Skrobić u suzama posle debakla od Crne Gore: Ne znam šta nam se desilo...
Kurir pre 1 satjoš 64 povezane