Povezane vesti
Bomba na krovu: Pejčinović potpisao za Voždovac!
Mozzart sport 07.02.2020
Iskusni štoper zadužio dres Zmajeva. Voždovac je definitvno hit prelaznog roka u Superligi. Zmajevi su nakon Nemanje Vučića, Filipa Stuparevića i Despota Mihajlovića sačuvali pravu poslasticu za poslednje sate domaće pijace. Novi igrač Voždovca… »
Prepoznao zdravu fudbalsku priču: Voždovac najavio bombu, a doveli su najzvučnije superligaško pojačanje ove zime!
Hot sport 07.02.2020
Kao što je tokom dana i bilo najavljivano sa ‘krova’, prelazni rok je na Voždovcu završen na spektakularan način, najzvučnijim transferom u Srbiji ove zime. Nakon Nemanje Vučića, Filipa Stuparevića i Despota Mihailovića koji su predstavljeni… »
Zmajevi sve jači: Nemanja Pejčinović u Voždovcu
Sportski žurnal 07.02.2020
Fudbalski klub Voždovac saopštio je da je Nemanja Pejčinović novi igrač tog superligaša. – Srećan sam što sam postao član Voždovca. Prvi utisci su takvi da je ekipa sjajna i vrlo kvalitetna, igra se napadački fudbal i visok presing, što meni… »
Vesti dana »

Vučević o propalom kandidatu za gradonačelnika Beograda: Obradović bi opet da slaže, ali Srbija pamti
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane

Minut ćutanja i aplauz za mladog bubnjara koji je nastradao u požaru: Održana komemoracija članu grupe DNK: Cela škola je plakala
Kurir pre 1 satjoš 54 povezane

Održana sednica Skupštine Pančeva nakon incidenata, 48 tačaka dnevnog reda usvojeno bez rasprave
Novi magazin pre 11 minutajoš 15 povezanih

Kompanija koja proizvodi zvučni top LRAD negirala upotrebu u Beogradu: Od spekulacija do demantija
Mondo pre 5 satijoš 27 povezanih