Повезане вести
Препознао здраву фудбалску причу: Вождовац најавио бомбу, а довели су најзвучније суперлигашко појачање ове зиме!
Хот спорт 07.02.2020
Као што је током дана и било најављивано са ‘крова’, прелазни рок је на Вождовцу завршен на спектакуларан начин, најзвучнијим трансфером у Србији ове зиме. Након Немање Вучића, Филипа Ступаревића и Деспота Михаиловића који су… »
Бомба на крову: Пејчиновић потписао за Вождовац!
Моззарт спорт 07.02.2020
Искусни штопер задужио дрес Змајева. Вождовац је дефинитвно хит прелазног рока у Суперлиги. Змајеви су након Немање Вучића, Филипа Ступаревића и Деспота Михајловића сачували праву посластицу за последње сате домаће пијаце. Нови… »
Змајеви све јачи: Немања Пејчиновић у Вождовцу
Спортски журнал 07.02.2020
Фудбалски клуб Вождовац саопштио је да је Немања Пејчиновић нови играч тог суперлигаша. – Срећан сам што сам постао члан Вождовца. Први утисци су такви да је екипа сјајна и врло квалитетна, игра се нападачки фудбал и висок… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 4 сатијош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана