Povezane vesti

Vladika Joanikije ponovo pretresen: Nije mi jasno zbog čega sam sumnjiv

Vladika Joanikije ponovo pretresen: Nije mi jasno zbog čega sam sumnjiv

Sputnik 08.02.2020
Crnogorska policija ponovo je pretresala vozilo episkopa budimljansko-nikšićkog Joanikija na graničnom prelazu Dobrakovo po njegovom povratku u Crnu Goru iz Beograda, saopštila je Mitropolija crnogorsko-primorska. Vladika je tražio nalog, na šta su… »
Nastavljeno maltretiranje velikodostojnika SPC u CG: Episkopu Joanikuju ponovo pretresan automobil na graničnom prelazu

Nastavljeno maltretiranje velikodostojnika SPC u CG: Episkopu Joanikuju ponovo pretresan automobil na graničnom prelazu

Večernje novosti 08.02.2020
Prilikom ulaska u Crnu Goru iz Srbije, na graničnom prelazu Dobrakovo, crnogorska policija je u petak pretresala vozilo episkopa budimljansko-nikšićkog Joanikija. Nastavlja se pritisak crnogorskog režima na velikodostojnike i sveštenstvo SPC u Crnoj… »
Policija opet pretresala vladiku Joanikija: Svako ko se bori za svoja prava u Crnoj Gori označen je kao neprijatelj

Policija opet pretresala vladiku Joanikija: Svako ko se bori za svoja prava u Crnoj Gori označen je kao neprijatelj

Kurir 08.02.2020
Vladika Joanikije doživeo je novu neprijatnost na graničnom prelazu Dobrakovu prilikom ulaska u Crnu Goru iz Srbije. U petak oko 23 časa policija je opet pretresala vozilo Episkopa Joanikija. Vladika je tražio nalog na šta su mu službenici policije… »

Vesti dana »