Повезане вести

Владика Јоаникије поново претресен: Није ми јасно због чега сам сумњив

Владика Јоаникије поново претресен: Није ми јасно због чега сам сумњив

Спутник 08.02.2020
Црногорска полиција поново је претресала возило епископа будимљанско-никшићког Јоаникија на граничном прелазу Добраково по његовом повратку у Црну Гору из Београда, саопштила је Митрополија црногорско-приморска. Владика је… »
Настављено малтретирање великодостојника СПЦ у ЦГ: Епископу Јоаникују поново претресан аутомобил на граничном прелазу

Настављено малтретирање великодостојника СПЦ у ЦГ: Епископу Јоаникују поново претресан аутомобил на граничном прелазу

Вечерње новости 08.02.2020
Приликом уласка у Црну Гору из Србије, на граничном прелазу Добраково, црногорска полиција је у петак претресала возило епископа будимљанско-никшићког Јоаникија. Наставља се притисак црногорског режима на великодостојнике и… »
Полиција опет претресала владику Јоаникија: Свако ко се бори за своја права у Црној Гори означен је као непријатељ

Полиција опет претресала владику Јоаникија: Свако ко се бори за своја права у Црној Гори означен је као непријатељ

Курир 08.02.2020
Владика Јоаникије доживео је нову непријатност на граничном прелазу Добракову приликом уласка у Црну Гору из Србије. У петак око 23 часа полиција је опет претресала возило Епископа Јоаникија. Владика је тражио налог на шта су му… »

Вести дана »