Povezane vesti
I svadba i druga beba: Marina Gagić otkrila tajne iz doma Lazića: "Darko jedva čeka da mu kažem da"
Blic 09.02.2020
Verenica Darka Lazića, Marina Gagić, otkrila je da ona i pevač imaju u planu da prošire porodicu. Marina i Darko u junu prošle godine dobili su sina Alekseja, a kako Gagićeva kaže, planiraju da mu u budućnosti podare brata ili sestru. - Darko i ja želimo… »
Darko i ja želimo još dece! Pevačeva verenica Marina Gagić nema šta da krije: Otkrila sve planove za budućnost!
Kurir 09.02.2020
Marina Gagić, verenica Darka Lazića, porodila se 24. juna u ranim jutarnjim satima. Nasledniku su ponosni roditelji dali ime Aleksej. Marini je ovo prvo dete, dok pevač iz prvog braka sa Anom Sević ima ćerku Lorenu. "Darko i ja želimo još dece, ali sada… »
Vesti dana »
Fon der Lajen u Davosu: „O suverenitetu Grenlanda se ne pregovara, pretnje carinama su greška“
Serbian News Media pre 52 minutajoš 48 povezanih
Grenland spreman da se brani? Premijer Grenlanda: Ne može se isključiti mogućnost upotrebe vojske
Večernje novosti pre 38 minutajoš 26 povezanih
Makron: Evropa se suočava sa ekonomskom konkurencijom SAD i Kine
Politika pre 28 minutajoš 24 povezane
Zašto Srbija uzima 5% NIS-a? Evo zašto će nam MOL prepustiti udeo u vlasništvu: "Blokiraćemo odluke sa kojima se ne slažemo"
Blic pre 5 satijoš 31 povezana
Otopljenje donosi padavine: Ove delove Srbije u sredu i četvrtak očekuju sneg i ledena kiša
Telegraf pre 4 satijoš 26 povezanih