Povezane vesti

Dve godine od smrti legende: Sećanja Nebojše Glogovca: Majka je jednom našla moj džemper pored reke, mislila je da sam se…

Dve godine od smrti legende: Sećanja Nebojše Glogovca: Majka je jednom našla moj džemper pored reke, mislila je da sam se…

Blic 09.02.2020
Pre tačno dve godine, 9. februara 2018. godine, prerano, u 48. godini života, napustio nas je veliki glumac Nebojša Glogovac. Sećajući se popularnoj Glogija, donosimo odlomke iz monogafije " Nebojša Glogovac", autorke Tatjane Nježić, u kojima… »
"O bolu se peva, kad ne može više da se plače": Udovica Nebojše Glogovca neutešna, dve godine posle glumčeve smrti (foto)

"O bolu se peva, kad ne može više da se plače": Udovica Nebojše Glogovca neutešna, dve godine posle glumčeve smrti (foto)

Večernje novosti 09.02.2020
Milica Glogovac oglasila se na Fejsbuku na dvogodišnjicu smrti supruga, te podelila emotivnu "Još ne sviće rujna zora" uz poruku. Nebojša Glogovac preminuo je 9. februara 2018. godine nakon teške bolesti, a za sobom je ostavio ćerku Sunčicu, koju… »
Sva njena bol stala je u jednu rečenicu: Potresne reči supruge Nebojše Glogovca na dvogodišnjicu njegove smrti

Sva njena bol stala je u jednu rečenicu: Potresne reči supruge Nebojše Glogovca na dvogodišnjicu njegove smrti

Blic 09.02.2020
Pre tačno dve godine, na današnji dan, u 48. godini napustio nas je legendarni glumac Nebojša Glogovac, a njegova supruga Milica ne može da se pomiri sa velikim gubitkom. Milica Glogovac na današnji dan posvetila je emotivnu poruku pokojnom suprugu… »
U KCB obeležene dve godine od smrti velikog glumca: Sećanje na Nebojšu Glogovca

U KCB obeležene dve godine od smrti velikog glumca: Sećanje na Nebojšu Glogovca

Večernje novosti 08.02.2020
Jedna od poslednjih uloga velikog glumca bila je u filmu "Moj jutarnji smeh" OVOG vikenda navršilo se dve godine otkako je Nebojša Glogovac prerano preminuo u 49. godini. Jedna od poslednjih uloga velikog glumca bila je u filmu "Moj jutarnji smeh". U… »

Vesti dana »