Повезане вести
Новица после Будућности: Битно да побеђујемо, аеродром мој највећи проблем
Мондо 10.02.2020
Занимљива изјава капитена Партизана који каже да га емоција према клубу и даље тера напред. Занимљива изјава капитена Партизана који каже да га емоција према клубу и даље тера напред. Партизан је завршио седмицу са три… »
"Да ми је неко рекао да ће шутирати: Онако..." Маркус Пејџ: Па, куд их нисмо добили са још већом разликом! /видео/
Спортал блиц 10.02.2020
Првотимац Партизана, Маркус Пејџ истиче да је победа против Будућности у дербију 19. кола АБА лиге веома важна, али да истовремено остаје мањи жал што она није остварена већом разликом. - Имали смо три велике утакмице у низу… »
Величковић: Физичко стање ми је такво да ми је увек потребан одмор, али ме љубав према кошарци вуче да играм
Вечерње новости 10.02.2020
Аутобус, авион и аеродром су ми највећи непријатељи, каже капитен Партизана после напорне и успешне недеље. Капитен кошаркаша Партизана Новица Величковић рекао је, након победе против Будућности, да је тешка недаља иза… »
"Били смо емотивно: Испражњени” Капитен Новица Величковић тврди да црно-бели нису показали најбољу партију /видео/
Спортал блиц 09.02.2020
Капитен Партизана Новица Величковић након победе против Будућности у дербију 19. кола АБА лиге истиче тежину победе након емотивног пражњења после победе у Болоњи над Виртусом у оквиру Еврокупа. - Тешка утакмица. Можда смо… »
Вести дана »
Несрећа у Хрватској: Мигрант настрадао у Сави, више од десет спашено
BBC News пре 47 минутајош 27 повезаних
Лавров: Под одређеним условима може доћи до национализације НИС-а, уз сагласност Русије
Бета пре 47 минутајош 23 повезане
Уживо пала још једна неосвојива тврђава: Пут за Запорожје је широм отворен, језив број мртвих!
Ало пре 16 минутајош 25 повезаних
Референтна камата остаје непромењена, НБС очекује привредни раст од 2,1 одсто
Бизнис.рс пре 56 минутајош 17 повезаних