Повезане вести

Новица после Будућности: Битно да побеђујемо, аеродром мој највећи проблем

Новица после Будућности: Битно да побеђујемо, аеродром мој највећи проблем

Мондо 10.02.2020
Занимљива изјава капитена Партизана који каже да га емоција према клубу и даље тера напред. Занимљива изјава капитена Партизана који каже да га емоција према клубу и даље тера напред. Партизан је завршио седмицу са три… »
"Да ми је неко рекао да ће шутирати: Онако..." Маркус Пејџ: Па, куд их нисмо добили са још већом разликом! /видео/

"Да ми је неко рекао да ће шутирати: Онако..." Маркус Пејџ: Па, куд их нисмо добили са још већом разликом! /видео/

Спортал блиц 10.02.2020
Првотимац Партизана, Маркус Пејџ истиче да је победа против Будућности у дербију 19. кола АБА лиге веома важна, али да истовремено остаје мањи жал што она није остварена већом разликом. - Имали смо три велике утакмице у низу… »
Величковић: Физичко стање ми је такво да ми је увек потребан одмор, али ме љубав према кошарци вуче да играм

Величковић: Физичко стање ми је такво да ми је увек потребан одмор, али ме љубав према кошарци вуче да играм

Вечерње новости 10.02.2020
Аутобус, авион и аеродром су ми највећи непријатељи, каже капитен Партизана после напорне и успешне недеље. Капитен кошаркаша Партизана Новица Величковић рекао је, након победе против Будућности, да је тешка недаља иза… »
"Били смо емотивно: Испражњени” Капитен Новица Величковић тврди да црно-бели нису показали најбољу партију /видео/

"Били смо емотивно: Испражњени” Капитен Новица Величковић тврди да црно-бели нису показали најбољу партију /видео/

Спортал блиц 09.02.2020
Капитен Партизана Новица Величковић након победе против Будућности у дербију 19. кола АБА лиге истиче тежину победе након емотивног пражњења после победе у Болоњи над Виртусом у оквиру Еврокупа. - Тешка утакмица. Можда смо… »

Вести дана »