Повезане вести
"Неко време сам на бајсу": Сергеј Трифуновић након удеса: "Господина сам отпратио до амбуланте у Новим Бановцима, надам се да…
Блиц 10.02.2020
Након удеса, који се догодио прексиноћ на новосадском аутопуту, и чији је главни учесник био лидер Покрета слободних грађана (ПСГ) Сергеј Трифуновић, огласио се и он сам, који је поручио да ће убудуће, неко време бити на "бајсу"… »
Трифуновић после другог удеса: Неко време сам на бајсу
Мондо 10.02.2020
Лидер Покрета слободних грађана и глумац Сергеј Трифуновић се огласио након удеса који је имао суботу увече. Каже да га је "реалност ударила" и да је схватио да други трпи последице због његовог понашања. Лидер Покрета… »
Сергеј се огласио о удесу који је скривио: Од сада возим бајс, није ми добро кад помислим шта је могло да буде
Курир 10.02.2020
Сергеј Трифуновић се огласио на Твитеру поводом удеса који је имао прексиноћ, казавши да га је "реалност ударила" и да је схватио да други трпи последице због његовог понашања. - Неко време сам на бајсу - почиње он алудирајући… »
Вести дана »

"Ситуација са гасом је безизлазна"; Ђедовић Хандановић: Надамо се да ће Вучић успети да нађе решење
Б92 пре 3 минутајош 34 повезане

Државни врх упутио саучешћа поводом смрти генерала Павковића: Живот посветио служењу земљи и војсци
РТС пре 1 сатјош 27 повезаних

Ко је био Небојша Павковић, генерал осуђен за ратне злочине на Косову
BBC News пре 3 сатајош 62 повезане

Беба пронађена мртва у новом саду Мајку у шоку и обливену крвљу пронашли станари оближње зграде
Дневник пре 2 сатајош 39 повезаних