Повезане вести

Јавила се мајка нестале девојчице: Искочила је кроз прозор, узела кључ аута, чекала су је 3 момка

Јавила се мајка нестале девојчице: Искочила је кроз прозор, узела кључ аута, чекала су је 3 момка

Телеграф 10.02.2020
Девојчица М. Ј. из села код Прокупља побегла је од куће 8. фебруара у пола 1 ујутру. Девојчица М. Ј. (14) из села Бублица код Прокупља нестала је 8. фебруара пола сата иза поноћи, и од тада њени родитељи немају никакве… »
"Тражила сам је код родитеља њеног дечка, они су ме напали и отерали": Обрт у случају девојчице из Прокупља, мајка тврди да…

"Тражила сам је код родитеља њеног дечка, они су ме напали и отерали": Обрт у случају девојчице из Прокупља, мајка тврди да…

Вечерње новости 10.02.2020
Наташа наводи да њена ћерка није понела новац са собом, и да нема шта да једе, као и да сматра да их неко храни или да краду. МАЈКА девојчице Марије Јовановић (14), која се водила као нестала, а за коју је МУП раније данас… »
Пре два дана нестала девојчица из Лесковца

Пре два дана нестала девојчица из Лесковца

Југмедиа 10.02.2020
Марија Јовановић (14) из Лесковца нестала је 8. фебруара и за њом трага полиција у Прокупљу јер је последњи пут виђена у селу Бублица у Топличком округу. Према информацијама, на себи је имала танку црну јакну и црне хеланке… »

Вести дана »