Povezane vesti
Vukotić u zatvoru pod stražom 24 sata
RTV 10.02.2020
PODGORICA - Jedan od navodnih šefova crnogorskog škaljarskog klana Jovan Vukotić nalazi se pod stražom 24 sata u istražnom zatvoru u Spužu, a sam ne izlazi u šetnju niti se može sresti sa bilo kojim drugim zatvorenikom. Kako prenosi podgorički portal… »
Vukotić u zatvoru pod stražom 24 sata
Politika 10.02.2020
PODGORICA - Jedan od navodnih šefova crnogorskog škaljarskog klana Jovan Vukotić nalazi se pod stražom 24 sata u istražnom zatvoru u Spužu, a sam ne izlazi u šetnju niti se može sresti sa bilo kojim drugim zatvorenikom. Kako pišu podgoričke „Vijesti”… »
Vođi škaljaraca niko ne sme da priđe: Vukotiću kavčani zviždali u zatvoru, uvedene posebne mere
Telegraf 10.02.2020
Zatvorski policajci 24 sata stoje ispred sobe na trećem spratu Istražnog zatvora u Spužu, u koju je preksinoć smešten Kotoranin Jovan Vukotić. Jedan od navodnih šefova škaljarskog kriminalnog klana, uz nadzor službenika, sam izlazi u šetnju i ne može da… »
Vesti dana »
EU još razmatra da li će Srbiji isplatiti novac iz Plana rasta, kaže Marta Kos
BBC News pre 40 minutajoš 33 povezane
Popović: Šapić i SNS i da dovedu Harija Potera ne bi uspeli da iskopaju tunel ispod centra Beograda za dve i po godine
N1 Info pre 3 satajoš 31 povezana
Upozorenje u Japanu: Mogući naknadni potresi tokom cele nedelje, građani da se drže dalje od obale
Euronews pre 1 satjoš 35 povezanih
Brnabić: Deluje da je Kos izrekla nešto drugo od onoga što je opozicija najavljivala
Blic pre 1 satjoš 48 povezanih
Rojters: Vens još nije otputovao za Pakistan; Teheran još razmatra učešće u razgovorima
RTS pre 55 minutajoš 76 povezanih