Povezane vesti
Vukotić u zatvoru pod stražom 24 sata
RTV 10.02.2020
PODGORICA - Jedan od navodnih šefova crnogorskog škaljarskog klana Jovan Vukotić nalazi se pod stražom 24 sata u istražnom zatvoru u Spužu, a sam ne izlazi u šetnju niti se može sresti sa bilo kojim drugim zatvorenikom. Kako prenosi podgorički portal… »
Vukotić u zatvoru pod stražom 24 sata
Politika 10.02.2020
PODGORICA - Jedan od navodnih šefova crnogorskog škaljarskog klana Jovan Vukotić nalazi se pod stražom 24 sata u istražnom zatvoru u Spužu, a sam ne izlazi u šetnju niti se može sresti sa bilo kojim drugim zatvorenikom. Kako pišu podgoričke „Vijesti”… »
Vođi škaljaraca niko ne sme da priđe: Vukotiću kavčani zviždali u zatvoru, uvedene posebne mere
Telegraf 10.02.2020
Zatvorski policajci 24 sata stoje ispred sobe na trećem spratu Istražnog zatvora u Spužu, u koju je preksinoć smešten Kotoranin Jovan Vukotić. Jedan od navodnih šefova škaljarskog kriminalnog klana, uz nadzor službenika, sam izlazi u šetnju i ne može da… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do 35 stepeni, od utorka osveženje sa pljuskovima
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 29 povezanih
VIDEO Snimci zapaljenog automobila tužioca Vujičića, studenti pozvali večeras na protest u Valjevu
Nova pre 9 minutajoš 31 povezana
Protest ratara na putu Zrenjanin-Novi Sad: Nezadovoljni otkupnom cenom suncokreta
Euronews pre 2 satajoš 20 povezanih
MUP: U Deliblatskoj peščari požar gase i tri helikoptera, najkritičnije na planini Stolovi
Insajder pre 19 minutajoš 15 povezanih