Povezane vesti
Vukotić u zatvoru pod stražom 24 sata
RTV 10.02.2020
PODGORICA - Jedan od navodnih šefova crnogorskog škaljarskog klana Jovan Vukotić nalazi se pod stražom 24 sata u istražnom zatvoru u Spužu, a sam ne izlazi u šetnju niti se može sresti sa bilo kojim drugim zatvorenikom. Kako prenosi podgorički portal… »
Vukotić u zatvoru pod stražom 24 sata
Politika 10.02.2020
PODGORICA - Jedan od navodnih šefova crnogorskog škaljarskog klana Jovan Vukotić nalazi se pod stražom 24 sata u istražnom zatvoru u Spužu, a sam ne izlazi u šetnju niti se može sresti sa bilo kojim drugim zatvorenikom. Kako pišu podgoričke „Vijesti”… »
Vođi škaljaraca niko ne sme da priđe: Vukotiću kavčani zviždali u zatvoru, uvedene posebne mere
Telegraf 10.02.2020
Zatvorski policajci 24 sata stoje ispred sobe na trećem spratu Istražnog zatvora u Spužu, u koju je preksinoć smešten Kotoranin Jovan Vukotić. Jedan od navodnih šefova škaljarskog kriminalnog klana, uz nadzor službenika, sam izlazi u šetnju i ne može da… »
Vesti dana »
Na današnji dan, 9. septembar: Rođen Joakim Vujić, umro Anri Tuluz Lotrek...
N1 Info pre 1 satjoš 4 povezane
Vremenska prognoza za sredu 9. septembar 2026: Danas sunčano i veoma toplo
Beta pre 6 satijoš 6 povezanih
Vučić: Za pomoć se prijavilo 1,059 miliona građana, svi će se prijaviti jer žele novac
Danas pre 10 satijoš 3 povezane
Pogođen iranski tanker kod ostrva Harg, IRGC najavljuje odmazdu; libanska vojska u delovima juga zemlje
RTS pre 1 satjoš 3 povezane