Повезане вести
Вукотић у затвору под стражом 24 сата
РТВ 10.02.2020
ПОДГОРИЦА - Један од наводних шефова црногорског шкаљарског клана Јован Вукотић налази се под стражом 24 сата у истражном затвору у Спужу, а сам не излази у шетњу нити се може срести са било којим другим затвореником. Како… »
Вукотић у затвору под стражом 24 сата
Политика 10.02.2020
ПОДГОРИЦА - Један од наводних шефова црногорског шкаљарског клана Јован Вукотић налази се под стражом 24 сата у истражном затвору у Спужу, а сам не излази у шетњу нити се може срести са било којим другим затвореником. Како пишу… »
Вођи шкаљараца нико не сме да приђе: Вукотићу кавчани звиждали у затвору, уведене посебне мере
Телеграф 10.02.2020
Затворски полицајци 24 сата стоје испред собе на трећем спрату Истражног затвора у Спужу, у коју је прексиноћ смештен Которанин Јован Вукотић. Један од наводних шефова шкаљарског криминалног клана, уз надзор службеника, сам… »
Вести дана »
Временска прогноза за 14. децембар: Облачно и хладније, понегде је чак могућа краткотрајна киша
Мондо пре 3 сатајош 7 повезаних
Пуцњава на Универзитету Браун у Америци: Убица и даље у бекству, хитно се огласио Трамп (фото)
Мондо пре 5 минутајош 8 повезаних
Девојка пала са 4. спрата у Великом Мокром Лугу: С тешким повредама хитно превезена у Ургентни центар
Курир пре 36 минутајош 8 повезаних