Повезане вести
Филмска драма српског голмана - Пљачкаши упали у Рајковићеву кућу мислећи да је на утакмици!
Спортске.нет 11.02.2020
Филмски сценарио, сви су били у кући укључујући и бебу! Пљачкаши широм фудбалских градова чекају дан утакмице да би кренули у акцију. Велики фудбалери су били на удару, а међу њима и неколико наших фудбалера. Последњи у низу… »
Лопови опљачкали кућу Предрага Рајковића - однели 100.000 евра!
Мондо 11.02.2020
Он и супруга били су код куће када су лопови провалили. Он и супруга били су код куће када су лопови провалили. Српски голман Предраг Рајковић пропустио је овог викенда први меч за Ремс у Лиги 1 откако је стигао у Француску, што… »
Огласила се манекенка након пљачке: "Најважније је да нисмо повређени!"
Мондо 11.02.2020
Мислили су да су на мечу. Мислили су да су на мечу. Голман Ремса и српске репрезентације Предраг Рајковић доживео је праву трауму док је са супругом Аном и дететом боравио код куће. Пљачкаши су упали у њихов дом у Француској… »
Рајковићева жена се огласила на друштвеним мрежама након пљачке њиховог дома: "Најбитније је да нисмо повређени"
Блиц 10.02.2020
Голман Ремса и српске репрезентације Предраг Рајковић доживео је праву трауму док је са породицом боравио код куће. Наиме, пљачкаши су упали у кућу у Француској, мислећи да је цела пордица на мечу, али су се праварили… »
Драма у породици Рајковић: Опљачкан голман репрезентације Србије док је са бебом и супругом био на спрату куће
Спортал блиц 10.02.2020
Српски голман Предраг Рајковић доживео је праву нелагодност за време утакмице његовог Ремса са Стразбуром. Пљачкаши су упали у кућу не слутећи да тамо има било кога, међутим, у дому Рајковића била је комплетна породица пошто… »
Драма Предрага Рајковића у Француској: Лопови упали у кућу, супруга Ана их затекла у крађи
Вечерње новости 10.02.2020
Истина је да се то догодило, да смо опљачкани. Полиција ради свој посао и ја верујем да ће пронаћи починиоце. Ја сам истраумирана - рекла је супруга српског голмана. Голман Ремса и репрезентације Србије Предраг Рајковић… »
Вести дана »
Позно михољско лето је завршено: Метеоролог открива колико ће потрајати захлађење
НИН пре 52 минутајош 64 повезане