Povezane vesti
Na Institutu za onkologiju Vojvodine puštena u rad dva nova aparata za zračenje
NoviSad.com 11.02.2020
Novi Sad – Na Institutu za onkologiju Vojvodine od danas rade još dva nova aparata za zračenje, pa je broj ovih uređaja povećan na ukupno šest. Reč je o zajedničkoj investiciji Ministarstva zdravlja i Pokrajinske vlade, vrednoj 6,5 miliona evra. foto… »
Na Institutu za onkologiju Vojvodine puštena u rad dva nova linearna akceleratora i CT simulator
Blic 11.02.2020
Predsednik pokrajinske vlade Igor Mirović i ministar zdravlja Zlatibor Lončar obišli su Institut za onkologiju Vojvodine u Sremskoj Kamenici, gde su danas puštena u rad dva nova linearna akceleratora i CT simulator. Reč je o zajedničkoj investiciji… »
Na Institutu za onkologiju u Kamenici puštena u rad dva nova linearna akceleratora i CT simulator
Moj Novi Sad 11.02.2020
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i ministar zdravlja Zlatibor Lončar obišli su Institut za onkologiju Vojvodine u Sremskoj Kamenici, gde su danas puštena u rad dva nova linearna akceleratora i CT simulator. Reč je o zajedničkoj investiciji… »
Nova radioterapijska oprema smanjuje listu čekanja na Institutu u Kamenici
RTV 11.02.2020
NOVI SAD - Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i ministar zdravlja Zlatibor Lončar obišli su Institut za onkologiju Vojvodine u Sremskoj Kamenici, gde su danas puštena u rad dva nova linearna akceleratora i CT simulator. Reč je o zajedničkoj… »
Vesti dana »
Cena nafte Brent pala na manje od 100 dolara za barel nakon vesti o pregovorima SAD i Irana
Insajder pre 47 minutajoš 26 povezanih
"Moj prijatelj, koji je preminuo, jednom prilikom mi je rekao..." Jokić odigrao partiju za anale, stao pred kamere i otvorio dušu!
Kurir pre 17 minutajoš 48 povezanih
Alarm celoj Srbiji! Stiže drastična promena vremena, RHMZ se hitno oglasio: Kiša, sneg i opasno zahlađenje već u petak!
Blic pre 1 satjoš 23 povezane
Koko Gof u polufinalu Majamija: Amerikanka srušila Belindu Benčić posle tri seta
Politika pre 42 minutajoš 21 povezana