Повезане вести
Лажна вест о смрти Ратка Младића
Политика 11.02.2020
Италијански новинар Томасо Де Бенедети са лажног Твитер профила пустио измишљену информацију да је умро Ратко Младић. На лажном твитер налогу министарке спољних послова Босне и Херцеговине Бисере Турковић објављено је да је… »
УМРО РАТНИ ЗЛОЧИНАЦ РАТКО МЛАДИЋ!
РТВ Нови Пазар 11.02.2020
Осуђени ратни злочинац и бивши генерал Војске РС Ратко Младић умро је данас у затвору. Ову информацију је на Твиттеру објавила министрица вањских послова Босне и Херцеговине Бисера Турковић. Ратко Младић је осуђен на доживотну… »
Дарко Младиц́: Чуо сам се са оцем Ратком, добро је!
Вести онлине 11.02.2020
„Чуо сам се са Ратком Младиц́ем пре пар сати и могу да вам потврдим да звучи добро и да ц́е данас разговарати са својим адвокатом“, рекао је кратко за Спутњик генералов син Дарко Младиц́, поводом дезинформација да је Младиц́… »
Италијански новинар измислио да је умро Ратко Младић: Целог живота шири лажне вести и интервјуе
Телеграф 11.02.2020
Пре Ратка Младића "сахранио" је папу, његове лажне интервјуе италијански медији су годинама објављивали, не сумњајући у аутентичност. "Пазите коме верујете" Вест да је преминуо генерал Војске Републике Српске Ратко Младић у… »
Син Ратка Младића за Телеграф.рс: Тата није добро, али хвала богу, жив је
Телеграф 11.02.2020
Дарко се са оцем чуо мало пре 14 сати. Син Ратка Младића, Дарко каже за Телеграф.рс да се нешто пре 14 часова чуо са оцем и да му је звучао добро. Вест о Младићевој смрти за сада сматра лажном вешћу. - Чуо сам се њим пре пола… »
Ратко Младић ипак жив! Дарко Младић ексклузивно за сд - "Вест је лажна!"
Србија данас 11.02.2020
Син најпознатијег хашког оптуженика, Дарко Младић, у изјави за Србија Данас, демантовао је информације које су пренели сви домаћи медији да је српски генерал преминуо. Према непотврђеним информацијама из Хага, Бисера Турковић… »
Преварант или геније: Италијан који је објавио да је Младић умро, објаснио зашто шири лажне вести
Спутник 11.02.2020
Италијански новинар Томазо Дебенедети, од кога је потекла измишљена вест да је преминуо Ратко Младић, изјавио је да отвара лажне налоге на друштвеним мрежама како би их раскринкао као лош извор за медије. Лажна вест да је Ратко… »
Ратко Младић телефоном: Жив сам, мајке ми
Спутник 11.02.2020
Некадашњи комадант Војске Републике Српске Ратко Младић данас је на вест о својој наводној смрти реаговао шаљиво и није се много око тога узбудио, каже за Тањуг његов син Дарко, који је телефоном са њим разговарао око 15… »
Преварант или геније: Италијан који је објавио да је Младић умро, објаснио зашто шири лажне вести
Србија данас 11.02.2020
Дебенедети "сахрањивао" од Кастра до Папе. Италијански новинар Томазо Дебенедети, од кога је потекла измишљена вест да је преминуо Ратко Младић, изјавио је да отвара лажне налоге на друштвеним мрежама како би их раскринкао као… »
Син Ратка Младића за РТС: Чуо сам се са оцем, звучао је добро
РТС 11.02.2020
Поједини медији у Србији и региону пренели су вест да је генерал Ратко Младић преминуо у Хагу. Извори Радио-телевизије Србије демантовали су ову информацију, као и син Ратка Младића, Дарко Младић, и шеф српске дипломатије Ивица… »
Лажних вести о ратку младићу и раније било: Због информације о хапшењу свет данима био на ногама, а он уствари лоциран тек…
Блиц 11.02.2020
Данашња вест о смрти генерала Војске Републике Српске Ратка Младића, који је првостепеном пресудом осуђен на доживотни затвор и налази се у притвору у Хагу, није једина лажна вест која се о њему појавила. Наиме, вест о хапшењу… »
Откривено одакле је потекла лажна информација о смрти Ратка Младиц́а
Вести онлине 11.02.2020
Налог на Твитеру на ком је објављено да је Ратко Младиц́ преминуо, заправо је лажни налог који је направио Томазо Дебенедети. Како су страни медији писали још 2018. године – овај новинар је и раније имао сличне испаде и тада је… »
Ратко Младиц́ телефоном: Жив сам, мајке ми
Вести онлине 11.02.2020
Некадашњи комадант Војске Републике Српске Ратко Младиц́ данас је на вест о својој наводној смрти реаговао шаљиво и није се много око тога узбудио, рекао је његов син Дарко који је телефоном са њим разговарао око 15 сати… »
Њу су оптужили да је на Твитеру сахранила Ратка Младића министарка Турковић: Ја немам Твитер налог!
Курир 11.02.2020
Заменица премијера Босне и Херцеговине и министарка иностраних послова у Савету министара Бисера Турковић демантовала је да је на Твитеру објавила да је преминуо некадашњи начелник Главног штаба Војске Републике Српске, генерал… »
Ево ко је пласирао лажну вест о смрти Ратка Младића
Мондо 11.02.2020
Лажна информација о смрти бившег генерала Војске РС и осуђеног за ратне злочине Ратка Младића се појавила на друштвеним мрежама и то са лажног Твиттер профила министарке спољних послова БиХ. Уствари за све је крив италијански… »
Информације о смрти Младића нису тачне, италијански новинар насамарио медије
Н1 Инфо 11.02.2020
Хашки трибунал демантовао је информације о смрти Ратка Младића које су објављене на лажном Твитер налогу министарке спољних послова Босне и Херцеговине Бисере Турковић који је креирао италинаски новинар Томазо Дебенедети, чувен… »
Хашки трибунал: Информације о смрти Ратка Младића нису тачне
Данас 11.02.2020
Хашки трибунал демантовао је информације о смрти Ратка Младића које су објављене на лажном Твитер налогу министарке спољних послова Босне и Херцеговине Бисере Турковић који је креирао италинаски новинар Томазо Дебенедети, чувен… »
Дарко Младић: Чуо сам се са оцем пре пет минута
Блиц 11.02.2020
Дарко Младић, син Ратка Младића, каже за Блиц да се чуо са оцем пре перт минута, и да га је позвао да се јави и каже да је жив. - Чуо сам се са Ратком буквално пре пет минута. Звао ме је он, ванредно. Требало је да има посету… »
Хашки трибунал: Ратко Младић није умро
СЕЕбиз 11.02.2020
БЕОГРАД - На Твиттеру објављена информација да је преминуо Ратко Младић. Иако је одмах изазвала велики број реакција, одмах је стигао и деманти из Хаага. Вест је на Твиттеру најпре објављена на наводном налогу заменице… »
Огласила се министарка Турковић: Немам налог на Твитеру, ништа написано о Младићу није тачно
Вечерње новости 11.02.2020
Она је рекла да уопште нема отворен профил на тој друштвеној мрежи. ЗАМЕНИЦА премијера Босне и Херцеговине и министарка иностраних послова у Савету министара Бисера Турковић демантовала је да је на Твитеру објавила да је преминуо… »
Дарко Младић: Мој отац јесте болестан, али је још жив, нека тако остане што дуже
Дарко Младић, син Ратка Младића, демантовао је вест о смрти свог оца. Дарко Младић, син Ратка Младића, демантовао је вест о смрти свог оца. Медијима широм региона данас се проширила вест да је Ратко Младић преминуо у Хагу. Ова… »
Огласила се министарка са чијег Твитера је објављена информација о смрти ратка младића!
Србија данас 11.02.2020
Наведено је како је информацију потврдио Абдулкави Ахмед Јусуф, председник Међународног суда правде (ИЦЈ). Након што се у јавности појавила информација да је бивши генерал Војске РС Ратко Младић умро, испоставило се да та… »
Огласила се и министарка са чијег налога је потекла вест о смрти Ратка Младића: "Ја немам Твитер"
Телеграф 11.02.2020
Турковићева саопштила да нема Твитер налог. Након што се у јавности појавила информација да је бивши генерал Војске Републике Српске Ратко Младић преминуо, испоставило се да та информација није тачна. Иницијална информација… »
Ратко Младић није умро, лажну вест креирао италијан?
Блиц 11.02.2020
Велики број медија из региона пренео је данас да је Ратко Младић, ратни командант војске Републике Српске, преминуо у ћелији Хашког трибунала у Схевенингену. Ова информација, међутим, није истинита. Вест је потекла са лажног… »
УМРО РАТКО МЛАДИЋ!
ИндексОнлине 11.02.2020
ХАГ – Бивши генерал Војске РС Ратко Младић умро је данас у затвору. Ову информацију је на Твиттеру објавила министрица вањских послова Босне и Херцеговине Бисера Турковић.… »
Дарко Младић: Чуо сам се са оцем Ратком, добро је!
Спутник 11.02.2020
Чуо сам се са Ратком Младићем пре пар сати и могу да вам потврдим да звучи добро и да ће данас разговарати са својим адвокатом, рекао је кратко за Спутњик генералов син Дарко Младић, поводом дезинформација да је Младић преминуо… »
Огласила се министарка Турковић: Немам налог на Твитеру, ништа написано о Младићу није тачно
Спутник 11.02.2020
Министарка иностраних послова у Савету министара БиХ Бисера Турковић демантовала је да је на Твитеру објавила да је преминуо некадашњи начелник Главног штаба Војске Републике Српске генерал Ратко Младић. Она је рекла да уопште… »
Вест о смрти Ратка Младића потекла са лажног профила босанске министарке
Лажна вест са лажног профила босанске министарке. СА лажног профила заменице премијера БиХ и министарке спољних послова БиХ Бисере Турковић објављена је вест о смрти генерала Ратка Младића. Информација о смрти Младића изазвала… »
ДА ЛИ ЈЕ РАТНИ ЗЛОЧИНАЦ РАТКО МЛАДИЋ УМРО? Председник суда потврдио, син злочинца каже да се чуо са њим пре пар сати!
Санџак хабер 11.02.2020
Осуђени ратни злочинац и бивши генерал Војске РС Ратко Младић умро је данас у затвору. Ову информацију је на Твиттеру објавила министрица вањских послова Босне и Херцеговине Бисера Турковић. Ратко Младић је осуђен на доживотну… »
Дарко Младић: Мој отац је жив, чуо сам се с њим пре 45 минута!
Курир 11.02.2020
На вест да је умро Ратко Младић његов син Дарко Младић ексклузивно за Курир.рс је рекао да је та вест лажна и да се он чуо с оцем 45 минута пре објављивања овог фејкњуза. - Са оцем сам се чуо пре 45 минута. Он је наравно жив… »
Лажна министарка Турковић шири лажне вести! На Твитеру објавила да је умро Младић! Хаг је одмах демантовао
Курир 11.02.2020
Министарка вањских послова Босне и Херцеговине Бисера Турковић објавила је на Твитеру да је умро српски генерал Ратко Младић и уз то се позвала на Уједињене нације. Шефица дипломатије БиХ није се још није јавно огласила и… »
Ево ко стоји иза лажне вести о смрти Ратка Младића! Зна га цео свет, "сахранио" и многе светске лидере
Србија данас 11.02.2020
Лажна вест о смрти генерала Ратка Младића узбуркала је данас цео свет. Многи медији пренели су твит са наводног профила Бисере Турковић, министра спољних послова Босне и Херцеговине, у коме је она навела да је добила информације… »
Ратко Младић је жив: Хаг званично потврдио да је вест о смрти лажна
Телеграф 11.02.2020
Интерентом се као муња проширила вест да је Ратко Младић преминуо у трибуналу у Хагу. - Управник притворне јединице у Шевенингену обавестио ме је да је вест о смрти Ратка Младића лажна - рекао је министар спољних послова Ивица… »
Вести дана »

Нове цене горива у Србији: дизел и бензин појефтинили за по два динара до 24. октобра
Наслови.аи пре 4 минутајош 30 повезаних

Зашто нема пелета на стовариштима:"Да је држава интервенисала са робним резервама до овога не би дошло"
Н1 Инфо пре 2 сатајош 2 повезане

Објављен снимак хапшења због убиства у "Београду на води" (ВИДЕО)
Еуроневс пре 48 минутајош 69 повезаних

Директорка Пете гимназије:Захтеви ђака су захтеви дела родитеља и наставника који се баве политиком
Бета пре 2 сатајош 11 повезаних