Повезане вести

Ево ко је новинар који је објавио да је умро младић: Деценијама измишља интервјуе, изазвао хаос у глобалној економији

Ево ко је новинар који је објавио да је умро младић: Деценијама измишља интервјуе, изазвао хаос у глобалној економији

Курир 11.02.2020
Твит о смрти Ратка Младића, ратног команданта војске Републике Српске, направио је прави хаос на медијској сцени. Информација је, међутим, била лажна вест, која је, како се испоставило потекла са лажног Твитер налога.Тај налог је… »
"Италијански шампион лажи": Ко је човек који је измислио смрт Ратка Младића и насамарио многе медије

"Италијански шампион лажи": Ко је човек који је измислио смрт Ратка Младића и насамарио многе медије

Блиц 11.02.2020
Један твит био је довољан да покрене хаос на медијској сцени Србије и региона: информација о смрти Ратка Младића, ратног команданта војске Републике Српске није преминуо - у питању је била лажна вест. Информација је… »
"Жив сам, мајке ми!" Ратко Младић прекинуо посету адвоката, па се нашалио

"Жив сам, мајке ми!" Ратко Младић прекинуо посету адвоката, па се нашалио

Вечерње новости 11.02.2020
Дарко Младић додаје да је његов отац на лажну вест реаговао шалом, и да се није посебно узбуђивао, нити је даље коментарисао. Некадашњи комадант Војске Републике Српске Ратко Младић данас је на вест о својој наводној смрти… »
Лажна вест о смрти Младића; Ратко телефоном: Жив сам, мајке ми!

Лажна вест о смрти Младића; Ратко телефоном: Жив сам, мајке ми!

РТВ 11.02.2020
БЕОГРАД, ХАГ - Информација о смрти Ратка Младића који је објављена на наводном Твитер налогу министарке спољних послова Босне и Херцеговине Бисере Турковић није тачна, потврђено је у Хагу и из Младићеве породице. Како РТВ… »
Ратко Младић сину: Жив сам, мајке ми!

Ратко Младић сину: Жив сам, мајке ми!

Мондо 11.02.2020
Великом брзином проширила се лажна вест о смрти Ратка Младића преминуо у Хагу. Ево шта каже син Ратка Младића, Дарко, који се са оцем чуо данас поподне. Великом брзином проширила се лажна вест о смрти Ратка Младића преминуо у… »
"Жив сам, мајке ми!" Ратко Младић се јавио из Хага и послао моћну поруку!

"Жив сам, мајке ми!" Ратко Младић се јавио из Хага и послао моћну поруку!

Србија данас 11.02.2020
Генерала насмејала лажна вест. Некадашњи комадант Војске Републике Српске Ратко Младић данас је на вест о својој наводној смрти реаговао шаљиво и није се много око тога узбудио, каже његов син Дарко који је телефоном са њим… »

Вести дана »