Повезане вести
Роналдо проговорио: Барса ме није поштовала
Моззарт спорт 11.02.2020
„Хтео сам да останем, али сам био изигран“, присетио се популарни Зуба. Луис Назарио де Лима Роналдо, или како га фудбалски занесењаци зову прави Роналдо, у сезони 1996/97 био је један од симбола Барсе. Било је то оне… »
Роналдова исповест 23 године касније - његова намера био је потпуно други потпис!
Спортске.нет 11.02.2020
Луис Назарио да Лима Роналдо открио шта се заправо догодило после сезоне из снова. Те сезоне 1996/97, фудбалски свет, па и Београд, видео је једног до тада невиђеног мајстора фудбала. Бразилац Роналдо је те сезоне чинио чуда у… »
Ко би рекао да Барселона може тако да погреши: Роналдова исповест: „Нису ме поштовали, нису били свесни колико вредим!”
Спортал блиц 11.02.2020
Луис Назарио дел Лима Роналдо је у сезони 1996/1997. играо за Барселону. За годину дана је на 49 утакмица постигао 47 голова у свим такмичењима и дошао са каталонским гигантом до три трофеја - Куп краља, Суперкуп Шпаније и Куп… »
Вести дана »

Жандармерија потиснула демонстранте испред просторија СНС: Разишле се групе грађана и присталица напредњака на Новом Београду:(фото/видео)
Блиц пре 43 минутајош 1 повезана

Чекајући амерички ултиматум: Стив Виткоф иде у Москву, могућ сусрет и са Путином
Курир пре 48 минутајош 2 повезане

Стравична несрећа код Шибеника! Камион прешао у супротну траку и ударио у ауто, једна особа настрадала
Ало пре 22 минутајош 2 повезане