Повезане вести

Насилнику који је избо своју жену код Кладова одређен притвор од 30 дана

Насилнику који је избо своју жену код Кладова одређен притвор од 30 дана

Блиц 12.02.2020
На предлог Вишег јавног тужилаштва у Неготину, што је суд усвојио, Зорану С. (46) из села Нови Сип код Кладова одређен је притвор у трајању до 30 дана због сумње да је починио кривично дело убиство у покушају, када је својој… »
Шокантан исказ: Ја сам крива што ме је муж избо ножем

Шокантан исказ: Ја сам крива што ме је муж избо ножем

Мондо 12.02.2020
Д.С. из Новог Сипа коју је супоруг избо ножем у понедељак каже да је првоцирала мужа. "Да сам ћутала то се никада не би догодило." Д.С. из Новог Сипа коју је супоруг избо ножем у понедељак каже да је првоцирала мужа. "Да сам… »
"Крива сам што ме је муж избо": Драгани је муж задао три убода ножем, и то пред ћеркама, а она га сада брани

"Крива сам што ме је муж избо": Драгани је муж задао три убода ножем, и то пред ћеркама, а она га сада брани

Блиц 11.02.2020
Права драма која се одиграла у породичној кући у селу Нови Сип код Кладова, где је ухапшен Зоран С. (46) због покушају убиства када је својој супрузи Д. С. (41) задао три убода ножем, на сву срећу није се завршила трагедијом… »
"Сама сам крива што се то догодило, изазвала сам га да ме нападне": Супруг је ранио ножем, срећом промашио срце, а она га…

"Сама сам крива што се то догодило, изазвала сам га да ме нападне": Супруг је ранио ножем, срећом промашио срце, а она га…

Вечерње новости 11.02.2020
Настављена истрага против Зорана С. (46) због покушаја убиства супруге Драгане С. (47) у Новом Сипу код Кладова. ПОСЛЕ лекарске интервенције, Драгана С. (47) из Новог Сипа, коју је супруг Зоран С. (46) у понедељак убо ножем… »

Вести дана »