Повезане вести

"Рекла је да је гледала снимак напада на моје дете": Отац дечака кога је тукло 8 вршњака: Кад сам чуо, ноге су ми се одсекле…

"Рекла је да је гледала снимак напада на моје дете": Отац дечака кога је тукло 8 вршњака: Кад сам чуо, ноге су ми се одсекле…

Блиц 12.02.2020
Педагог школе ме назвала и рекла да је гледала видео снимак у којем је нападнут мој син и да је страшан, у том моменту су ми се ноге одсекле од страха. Овако за " Српскаинфо" почиње исповест отац ученика Основне школе "Србија"… »
"Оплакала сам пола дана. Има снимака, школа се прави луда"

"Оплакала сам пола дана. Има снимака, школа се прави луда"

Ало 12.02.2020
Потпредседница Народне скупштине Републике Српске тврди да постоје снимци напада на дечака, полиција каже да им случај није пријављен. Ученик Основне школе "Србија" на Палама задобио је тешке повреде када га је, наводно… »
Осам дечака претукло другара из школе: Дете са повредама завршило у болници, одговор директорке шокира

Осам дечака претукло другара из школе: Дете са повредама завршило у болници, одговор директорке шокира

Блиц 12.02.2020
Ученик Основне школе "Србија" у Палама задобио је тешке повреде када га је претукло осам његових вршњака. Ту информацију је за " Српскаинфо" потврдила потпредседница Народне скупштине Републике Српске Соња Караџић-Јовичевић… »
"Оплакала сам пола дана, школа се прави луда": Ђака ОШ "Србија" наводно претукло 8 вршњака

"Оплакала сам пола дана, школа се прави луда": Ђака ОШ "Србија" наводно претукло 8 вршњака

Телеграф 12.02.2020
Потпредседница Народне скупштине Републике Српске тврди да постоје снимци напада на дечака, полиција каже да им случај није пријављен. Ученик Основне школе "Србија" на Палама задобио је тешке повреде када га је, наводно… »
Осам вршњака претукло дечака из пала: Оплакала сам пола дана и могла бих још! Има и снимака, школа се прави луда!

Осам вршњака претукло дечака из пала: Оплакала сам пола дана и могла бих још! Има и снимака, школа се прави луда!

Курир 12.02.2020
Ученик Основне школе „Србија“ на Палама задобио је тешке повреде када га је претукло осам његових вршњака, тврди потпредседница Народне скупштине Републике Српске Соња Караџић-Јовичевић. Она је на свом Твитер профилу… »

Вести дана »