Повезане вести

Возач аутомобила у коме је страдала Станика Глигоријевић изменио део исказа

Возач аутомобила у коме је страдала Станика Глигоријевић изменио део исказа

Н1 Инфо 12.02.2020
Возач аутомобила у коме је страдала Станика Глигоријевић из околине Књажевца, када их је у несрећи пре годину дана на наплатној рампи Дољевац ударило возило Зорана Бабића, на рочишту пред Основним судом у Нишу изменио је део… »
Питао сам Бабићевог возача: "Што нас поби, човече"? Потресно сведочење о несрећи на рампи Дољевац

Питао сам Бабићевог возача: "Што нас поби, човече"? Потресно сведочење о несрећи на рампи Дољевац

Телеграф 12.02.2020
- Станика је била изнад мене јер је цео задњи део возила био нагуран напред, крварила је из уста и није давала знаке живота - навео је Станикин зет, Срђан Алексић који је управљао возилом у којем је она страдала. Саслушањем… »
Породица Станике тражи оригинал снимак, правду и истину: Наставак суђења за несрећу код Дољевца

Породица Станике тражи оригинал снимак, правду и истину: Наставак суђења за несрећу код Дољевца

Телеграф 12.02.2020
До несреће је дошло 31. јануара 2019. године. Једна жена је страдала, петоро је повређено. Оригинал снимак несреће, правду и истину траже чланови породице погинуле Станике Глигоријевић, као и остали повређени. Зет и сестра… »

Вести дана »