Повезане вести
Ђилас писао Фабрицију: Жмури само део бриселске администрације чији сте део и Ви
Н1 Инфо 12.02.2020
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас казао је да је оцена шефа Делегације Европске уније у Србији Сема Фабриција, да ЕУ не жмури на дешавања у Србији, тачна колико и изјава "да је европска интеграција Србије… »
Шутановац о Ђиласу: Е, сад је време за писмо Кремљу
Дневник 12.02.2020
БЕОГРАД: Е, сад је време за једно отворено писмо Кремљу, каже бивши председник Демократске странке Драган Шутановац, коментаришући критике које је Драган Ђилас упутио шефу Делегације ЕУ у Србији, Сему Фабрицију. Шутановац је на… »
Ђилас Фабрицију:Ви жмурите на стање у Србији, не жмури цела ЕУ
Дневник 12.02.2020
Беогреад: Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас данас се обратио писмом шефу Делегације Европске уније у Србији, Сем Фабрицију коментаришући иронично његове изјаву да ЕУ не жмури на дешавања у Србији, и да је… »
Ђилас у отвореном писму критиковао Сема Фабриција због изјаве
Бета 12.02.2020
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Дјилас казао је данас да је оцена шефа Делегације Европске уније у Србији Сема Фабриција, да ЕУ не жмури на дешавања у Србији, тачна колико и изјава "да је европска интеграција… »
Вести дана »
"То је мучно кад родитељи помисле да поново морају: У судницу..." Зора Добричанин о укидању пресуде Кецмановићима: "Врло сам индиспонирана због тога"
Блиц пре 47 минутајош 4 повезане
Огласио се РХМЗ: Током ноћи суснежица и снег у брдско-планинским пределима југозападне Србије
Блиц пре 27 минутајош 1 повезана
Понтонски мост код Свилајнца расклопљен због високог водостаја Велике Мораве
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Обрадовић у неверици: Био сам шокиран када су ми рекли да Паркер неће играти
Данас пре 32 минутајош 2 повезане