Povezane vesti
Minja Miletić: Sestričina me zasmejava, sestra ugađa, a on me najviše voli!
Mondo 12.02.2020
Voditeljka o trudničkim danima! Voditeljka o trudničkim danima! Voditeljku televizije N1 Minju Miletić (39) već duže vreme ne gledamo na malim ekranima, a nedavno je otkrila da je razlog njenog ne pojavljivanja drugo stanje. Minja je sada ispričala da… »
Prva ispovest voditeljke: Minja Miletić progovorila o trudnoći i partneru: "Sestra mi ugađa, sestričina zasmejava, a on me…
Blic 12.02.2020
Voditeljka Minja Miletić otkrila je da u miru provodi trudničke dane jer ima punu podršku članova porodice i emotivnog partnera, nestrpljivo čeka trenutak kada će svoju mezimicu uzeti u naručje, ali je i priznala da je bila pomalo uplašena kada je… »
Vesti dana »

Opozicija u Kosjeriću priprema žalbu sudu, u Zaječaru protest u ponedeljak
Radio 021 pre 11 minutajoš 13 povezanih

Protest ispred Vlade nastavljen i sedmi dan, okupljeni čekaju da se ispune preostala dva zahteva
Beta pre 9 satijoš 20 povezanih

BLOG UŽIVO Pet žrtava najnovijeg napada na centar Teherana: Gori aerodrom u istočnom Iranu, u Izraelu „zaglavilo“ 40.000 turista
Nova pre 11 minutajoš 131 povezana

Angelina osma na debiju u Dijamantskoj ligi: Topićeva u Stokholmu skočila 1,91 metar
Dnevnik pre 51 minutajoš 18 povezanih

Ko bi mogao da izazove Alkaraza i Sinera: Mladi talenti vrebaju, čeka se neko da prekine dominaciju
Nova pre 1 satjoš 36 povezanih