Повезане вести

Легендарни Јао Минг посетио Кошаркашки савез Србије

Легендарни Јао Минг посетио Кошаркашки савез Србије

Моззарт спорт 12.02.2020
Даниловић и Болић угостили славног кошаркаша. Легендарни кинески кошаркаш и председник тамишњег Савеза Јао Минг био је гост Кошаркашког савеза Србије. Њега и директору мушке селекције Кине, госпођу Ксу Лин, угостили су… »
Јао Минг гост КСС-а, договорене сарадње

Јао Минг гост КСС-а, договорене сарадње

Спортске.нет 12.02.2020
Добио је и пригодан поклон. Председник Кошаркашког савеза Србије Предраг Даниловић и генерални секретар Златко Болић данас су угостили председника Кошаркашког савеза Кине, Јао Минга. Поред Минга, легендарног кошаркаша Хјустон… »
Јао Минг обишао КСС и присетио се Индијанаполиса: Уживо сам гледао како освајате злато 2002. године

Јао Минг обишао КСС и присетио се Индијанаполиса: Уживо сам гледао како освајате злато 2002. године

Вечерње новости 12.02.2020
Сећам се финала са Аргентином, уживо сам гледао како сте освојили најсјајније одличје - прича легендарни кинески кошаркаш. ЧЕЛНИЦИ Кошаркашког савеза Србије данас су угостили једног од највиших и најпознатијих кошаркаша свих… »
Легендарном Јао Мингу српски дрес на поклон

Легендарном Јао Мингу српски дрес на поклон

Н1 Инфо 12.02.2020
Председник Кошаркашког савеза Србије Предраг Даниловић и генерални секретар Златко Болић угостили су у среду првог човека КС Кине Јао Минга и директора мушких селекција Ксу Лин. Челници два савеза обавили су конструктиван… »

Вести дана »