Повезане вести
Обрадовић и Весић на Суду
Дневник 13.02.2020
БЕОГРАД: Суђење по тужби лидера Двери Бошка Обрадовића против заменика градоначелника Горана Весића за повреду угледа и части, одложено је данас на захтев Обрадовића, након што је Весићев правни тим поднео контратужбу. Суд је о… »
Обрадовић: Тужићу сваког ко ме назове фашистом
Данас 13.02.2020
Тужићу свакога ко мене или Српски покрет Двери назове фашистом, јер смо ми антифашистичка политичка организација која баштини све антифашистичке традиције српског народа, поручио је данас лидер Двери Бошко Обрадовић, реагујући на… »
Одложено суђење Весићу, Обрадовић добио контратужбу
Нови магазин 13.02.2020
Суђење заменику градоначелника Горану Весићу за повреду части и угледа по тужби председника Двери Бошка Обрадовића одложено је пред Првим основним судом. Весић је тужен јер је лидера Двери назвао "фашистом", а суђење му је… »
Вести дана »
Енергетска стабилност: Мићовић каже да ће горива бити до краја јануара, али је тржиште рањиво на спољне шокове
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 183 повезане
Висок ниво загађења ваздуха у Србији током зимског периода са здравственим ризицима
Наслови.аи пре 21 минутајош 27 повезаних
„Делује као игра мачке и миша, засад се не зна ко је мачор, а ко миш и ко ће кога да прогута“: Адвокат Нинић о налогу да се министар културе приведе на саслушање
Нова пре 4 сатијош 62 повезане
Захарова о Могеринијевој: ЕУ игнорише своје проблеме, али држи лекције другима
Политика пре 2 сатајош 53 повезане