Повезане вести

Српски кувар који је нестао у Загребу у затвору у Словенији

Српски кувар који је нестао у Загребу у затвору у Словенији

Телеграф 13.02.2020
Маркусу се од петка, 7. фебруара губи сваки траг, а његова сестра је позвала све који имају неке информације о његовом нестанку да обавесте полицију. Српски кувар Дејан Маркус који је нестао у Загребу је пронађен, али се он… »
Сестра кувара Дејана Маркуса објавила да је жив након вести да је нестао

Сестра кувара Дејана Маркуса објавила да је жив након вести да је нестао

РТС 13.02.2020
Имам најлепшу вест коју смо чекали, Дејан је жив, написала је између осталог сестра познатог телевизијског кувара Дејана Маркуса на Фејсбуку. "Овим постом бих хтела да вам свима захвалим на помоћи, бризи, пожртвованости и свим… »
Пронађен познати српски кувар који је нестао у Хрватској

Вести онлине 13.02.2020
Дејан Маркус (44), кулинарски стручњак познат из емисије „Кувати срцем“, који је нестао 7. фебруара, пронађен је, навела је његова сестра. „Овим постом бих хтела да вам се свима захвалим на помоћи, бризи, пожртвованости и свим… »

Вечерње новости 13.02.2020
Срећан крај потраге. ДЕЈАН Маркус (44), кулинарски стручњак познат из емисије "Кувати срцем", који је нестао 7. фебруара, пронађен је, навела је његова сестра. "Овим постом бих хтела да вам се свима захвалим на помоћи, бризи… »
Сестра несталог кувара Дејана Маркуса: Мој брат је жив

Сестра несталог кувара Дејана Маркуса: Мој брат је жив

Н1 Инфо 13.02.2020
Јелена Маркус Вучковић, сестра кулинарског стручњака Дејана Маркуса, написала је да је њен брат жив, али да тренутно не може да пружи више информација. "Овим постом бих хтела да вам се свима захвалим на помоћи, бризи… »
Срећан крај драме: Нестали кувар Дејан Маркус је пронађен

Срећан крај драме: Нестали кувар Дејан Маркус је пронађен

Телеграф 13.02.2020
- Овим постом бих хтела да вам се свима захвалим на помоћи, бризи, пожртвованости и свим информацијама које сте ми давали... Имам најлепшу вест коју смо чекали Дејан је жив - навела је сестра кувара на Фејсбуку. Београђанин… »

Вести дана »