Povezane vesti

Putin: Mama i tata, a ne roditelj 1 i roditelj 2

Putin: Mama i tata, a ne roditelj 1 i roditelj 2

RTS 13.02.2020
Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je na sastanku sa članovima radne grupe koja priprema izmene ustava da, sve dok on bude predsednik države, roditelji se neće zvati roditelj 1 i roditelj 2, već mama i tata. Poslanica Olga Batalina predložila je… »
Za Putina je brak jedino moguć između muškarca i žene

Za Putina je brak jedino moguć između muškarca i žene

Novi magazin 13.02.2020
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da je brak jedino moguć "između muškarca i žene" i dodao da podržava ideju uvođenja tog principa u Ustav. "Brak je zajednica muškarca i žene", rekao je Putin na sastanku radne grupe koje je formirao… »
Putin: Roditelji se neće zvati roditelj 1 i roditelj 2, već mama i tata

Putin: Roditelji se neće zvati roditelj 1 i roditelj 2, već mama i tata

N1 Info 13.02.2020
Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je na sastanku sa članovima radne grupe koja priprema izmene ustava da sve dok on bude predsednik države u Rusiji se roditelji neće zvati roditelj 1 i roditelj 2, već mama i tata. Putin je pozdravio predlog da u… »
Putin poručio Rusima: Dok sam ja predsednik Rusije, roditelji će se zvati — mama i tata

Putin poručio Rusima: Dok sam ja predsednik Rusije, roditelji će se zvati — mama i tata

Večernje novosti 13.02.2020
Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je da sve dok on bude predsednik države, u Rusiji će se roditelji zvati mama i tata, a ne roditelj br. 1 i roditelj br. 2. Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je da sve dok on bude predsednik države, u Rusiji… »

Vesti dana »