Povezane vesti

Serija sastanaka Vučića u Minhenu

RTS pre 11 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Minhenu sa Vangom Jiem, Filipom Rikerom, Johanesom Hanom, Johanom Vadepulom i drugim zvaničnicima. U okviru Minhenske bezbednosne konferencije, predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je više sastanaka… »

Američki pritisak na kosovske vlasti: Tramp zbog taksa Prištini uvodi ekonomske sankcije, a ni na reciprocitet ne gleda…

Blic pre 11 dana
Sjedinjene Američke Države ne mogu da investiraju u Kosovo sve dok su na snazi takse koje je Priština uvela Srbiji, rečeno je "Blicu" u diplomatskim krugovima bliskim Vašingtonu. Naši diplomatski izvori dodaju i da američke kompanije nisu… »

Predsednik sa Hanom i o kvotama za čelik

RTV pre 11 dana
MINHEN - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa evropskim komesarom za budžet i administraciju Johanesom Hanom o širem spektru tema značajnih za Srbiju i region, a posebno, kako je preneo novinarima, o kvotama za izvoz čelika. "Sa… »

Vučić sa investitorima u Minhenu

RTS pre 11 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u okviru minhenskog bezbednosnog foruma sa investitorima koje je pozvao da ulažu u Srbiju. "Cilj nam je da Srbiju predstavimo kao zemlju povoljnog poslovnog ambijenta i atraktivnu destinaciju za investitore… »

Uživo Vučić u Minhenu Razgovarao s Rikerom, Hanom, investitorima! Šta me briga za Haradinaja, imate li još neko pitanje!

Kurir pre 11 dana
Evo šta je na Tviteru napisao američki ambasador Godfri... BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvuje danas na 56. minhenskoj bezbednosnoj konferenciji (MSC 2020), a ima i niz bilateralnih sastanaka sa svetskim zvaničnicima. Vučić se… »

Tači: Kosovo veruje SAD, u Brisel je razočarano

RTV pre 11 dana
MINHEN - Predsednik privremenih prištinskih institucija, Hašim Tači, izjavio je da Priština veruje u ulogu SAD, kada je reč o nastavku dijaloga sa Beogradom, a da je u Brisel razočaran zbog izostanka vizne liberalizacije. Nada se, kazao je Tači… »

Tači: Verujemo SAD, ne verujemo Briselu

B92 pre 11 dana
Predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači izjavio je da Priština veruje u ulogu SAD kada je reč o nastavku dijaloga sa Beogradom. On je istakao da je u Brisel razočaran zbog izostanka vizne liberalizacije. Nada se, kazao je Tači… »

"Hvala Trampu, srećan sam što vidim napredak"

B92 pre 11 dana
Minhen -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Minhenu, u okviru Minhenskog bezbednosnog foruma, sa visoko rangiranim investitorima. "Cilj nam je da Srbiju predstavimo kao zemlju povoljnog poslovnog ambijenta i atraktivnu destinaciju za… »

Vučić sa visoko rangiranim investitorima u Minhenu (foto)

Dnevnik pre 11 dana
MINHEN: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Minhenu, u okviru Minhenskog bezbednosnog foruma, sa visoko rangiranim investitorima. "Cilj nam je da Srbiju predstavimo kao zemlju povoljnog poslovnog ambijenta i atraktivnu destinaciju za… »

Dođite u Srbiju! Vučić sa visoko rangiranim investitorima u Minhenu

Kurir pre 11 dana
MINHEN - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Minhenu, u okviru Minhenskog bezbednosnog foruma, sa visoko rangiranim investitorima. "Cilj nam je da Srbiju predstavimo kao zemlju povoljnog poslovnog ambijenta i atraktivnu destinaciju za… »

Vučić na bezbednosnoj konferenciji u Minhenu

B92 pre 11 dana
Predsednik Srbije Aleksadnar Vučić učestvovaće danas na 56. Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji, a imaće i niz bilateralnih sastanaka sa svetskim zvaničnicima. Prema diplomatskim izvorima Tanjuga, medju Vučićevim sagovornicima biće vršilac… »

Minhen: Vučić sa sastao sa Rikerom

Vesti online pre 11 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se jutros u Minhenu s v.d. pomoćnika državnog sekretara SAD za evropska i evroazijska pitanja Filipom Rikerom, objavljeno je na instagram profilu „budućnostsrbijeav“. To je prvi sastanak predsednika… »

Obavljen prvi današnji razgovor u Minhenu: Vučić sa sastao sa Rikerom

Večernje novosti pre 11 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se jutros u Minhenu s v.d. pomoćnika državnog sekretara SAD za evropska i evroazijska pitanja Filipom Rikerom, a imaće još niz susreta na bezbednosnoj konferenciji. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »

Vučić sa sastao sa Rikerom u Minhenu

Dnevnik pre 11 dana
MINHEN: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se jutros u Minhenu s v.d. pomoćnika državnog sekretara SAD za evropska i evroazijska pitanja Filipom Rikerom, objavljeno je na instagram profilu "budućnostsrbijeav". To je prvi sastanak predsednika… »

Vučić na nizu bilateralnih sastanaka sa svetskim zvaničnicima u Minhenu

Blic pre 11 dana
Predsednik Srbije Aleksadnar Vučić učestvovaće danas na 56. Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji (MSC 2020), a imaće i niz bilateralnih sastanaka sa svetskim zvaničnicima. Prema diplomatskim izvorima Tanjuga, među Vučićevim sagovornicima biće… »

Vučić u Minhenu naleteo na Veru iz Valjeva Poslužila mu kolenicu u kupusu a onda je pao i selfi! I dobrodošlica Grenela!

Kurir pre 11 dana
MINHEN - Predsednik Srbije Aleksadnar Vučić učestvuje danas na 56. minhenskoj bezbednosnoj konferenciji (MSC 2020), a imaće i niz bilateralnih sastanaka sa svetskim zvaničnicima. Međutim, sinoć, pošto je doputovao u Minhen, Vučić je usred ovog… »

Vučić posetio tradicionalni minhenski restoran, kolenicu u kupusu poslužila mu Vera iz Valjeva (foto)

Blic pre 12 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji boravi u Minhenu povodom Bezbednosne konferencije, večeras je posetio tradicionalnu bavarsku gostionicu. "Kolenicu u kupusu u minhenskom Augustineru večeras nam je poslužila Vera iz Valjeva", napisao je… »

Kolenicu u kupusu je poslužila Vera iz Valjeva: Vučić u tradicionalnom minhenskom restoranu

Večernje novosti pre 12 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji boravi u Minhenu povodom Bezbednosne konferencije, večeras je posetio tradicionalnu bavarsku gostionicu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji boravi u Minhenu povodom Bezbednosne konferencije, večeras je… »

Vučić: SAD traže hitno ukidanje taksi

Danas pre 12 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Minhenu, posle razgovora sa specijalnim izaslanikom predsednika SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričardom Grenelom, sa Amerikanci traže od kosovskih vlasti hitno ukidanje taksi na uvoz robe iz… »

Vesti dana »