Povezane vesti

Novinarka Politike Višnja Aranđelović novi član Saveta REM-a

Politika 14.02.2020
Skupština Srbije je osim Višnje Aranđelović za novog člana REM-a izabrala i sociologa Slobodana Cvejića. Slobodan Cvejić, diplomirani sociolog i Višnja Aranđelović, novinarka Politike izabrani su danas u Skupštini Srbije za članove Saveta… »

Slobodan Cvejić i Višnja Aranđelović novi članovi Saveta REM

Insajder 14.02.2020
Poslanici Skupštine Srbije od četiri predložena, izabrali su dva nova člana Saveta Regulatornog tela za elektronske medije – kandidata nadležnog odbora APV Slobodana Cvejića, redovnog profesora Filozofskog fakulteta u Beogradu i Višnju… »

Predizborna rokada u REM-u, opozicija sumnja u iskrene namere vlasti

N1 Info 14.02.2020
Regulatorno telo za elektronske medije (REM) ima dva nova člana. Narodna skupština izabrala je profesora Filozofskog fakulteta u Beogradu Slobodana Cvejića i dugogodišnju novinarku lista Politika Višnju Aranđelović za nove članove saveta tog tela… »

Slobodan Cvejić i Višnja Aranđelović novi članovi Saveta REM-a

Kurir 14.02.2020
Poslanici Skupštine Srbije od četiri predložena, izabrali su dva nova člana Saveta Regulatornog tela za elektronske medije. Izabrani su kandidat nadležlnog odbora APV, Slobodan Cvejić, redovnog profesora Filozofskog fakulteta u Beogradu i Višnja… »

Ko su novi članovi Saveta REM-a?

B92 14.02.2020
Slobodan Cvejić, diplomirani sociolog, i Višnja Aranđelović, novinarka Politike, izabrani su danas u Skupštini Srbije za članove Saveta REM-a. Cvejića je predložio Odbor za kulturu Skupštine AP Vojvodina, a Aranđelovićevu je predložilo… »

Cvejić i Aranđelović novi članovi REM-a

RTV 14.02.2020
BEOGRAD - Skupština Srbije izabrala danas je Slobodana Cvejića i Višnju Aranđelović za nove članove Regulatornog tela za elektronske medije (REM). Cvejić izabran je iz redova kandidata koje predlaže nadležni odbor Skupštine Vojvodine, dok je… »

Novi članovi REM-a Višnja Aranđelović i Slobodan Cvejić

Radio 021 14.02.2020
Poslanici Skupštine Srbije izabrali su Slobodana Cvejića i Višnju Aranđelović za članove Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM). U današnjoj raspravi o kandidatima se nije govorilo, ali su njihove bografije dostavljene poslanicima i… »

Slobodan Cvejić i Višnja Aranđelović novi članovi Saveta REM-a

RTS 14.02.2020
Poslanici Skupštine Srbije od četiri predložena, izabrali su dva nova člana Saveta Regulatornog tela za elektronske medije – kandidata nadležlnog odbora APV Slobodana Cvejića, redovnog profesora Filozofskog fakulteta u Beogradu i Višnju… »

Cvejić i Aranđelović novi članovi Saveta REM-a

Dnevnik 14.02.2020
BEOGRAD: Slobodan Cvejić, diplomirani sociolog i Višnja Aranđelović, novinarka Politike izabrani su u Skupštini Srbije za članove Saveta Regulatornog tela za elektronske medije. Cvejića je predložio Odbor za kulturu Skupštine AP Vojvodina, a… »

Cvejić i Aranđelović novi članovi REM-a

N1 Info 14.02.2020
Skupština Srbije izabrala je Slobodana Cvejića i Višnju Aranđelović za nove članove Regulatornog tela za elektronske medije (REM). Cvejić je izabran iz redova kandidata koje predlaže nadležni odbor Skupštine Vojvodine, dok je Aranđelović… »

Poslanici ni reč o kandidatima, novi članovi REM-a biće poznati posle glasanja

N1 Info 14.02.2020
Poslanici Skupštine Srbije ni u petom satu rasprave o kandidatima za dva člana Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM), nisu rekli ni reč o konkretnim predlozima niti su najavili za koja će dva od četiri predložena kandidata glasati… »

Poslanici ni reč o kandidatima, novi članovi REM-a biće poznati posle glasanja

Novi magazin 14.02.2020
Poslanici Skupštine Srbije ni u petom satu rasprave o kandidatima za dva člana Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM), nisu rekli ni reč o konkretnim predlozima niti su najavili za koja će dva od četiri predložena kandidata glasati… »

Skupština Srbije: Poslanici danas biraju članove REM-a, ali su ih kandidati najmanje zanimali

Blic 14.02.2020
Tokom rasprave u Skupštini Srbije koja će danas da izabere dva nova člana Regulatornog tela za elektronske medije (REM) više se govorilo o radu tog tela kojim su nezadovoljni i predstavnici vlasti i predstavnici opozicije i slobodi medija, nego o… »

Orlić: Ispunili smo sve uslove za fer izbore

Danas 14.02.2020
Poslanici Skupštine Srbije umesto o listi kandidata za dva člana REM-a diskutovali o "našim i vašim medijima" „Izborom dva preostala člana Regulatornog tela za elektronske medije vladajuća većina realizovala je i poslednju tačku sa liste za… »

Vanredna sednica Skupštine: Poslanici danas o članovima REM, biraju među ova 4 kandidata

Kurir 14.02.2020
Od predložena četiri, poslanici će izabrati dva kandidata čime će sastav Saveta REM biti kompletiran. BEOGRAD - Poslanici Skupštine Srbije danas počinju novu sednicu na čijem je dnevnom redu lista kandidata za članove Saveta regulatornog tela za… »

Poslanici danas biraju dva člana REM-a

Danas 14.02.2020
Poslanici Skupštine Srbije započeće danas novu vanrednu sednicu na kojoj će, od četiri predložena, birati dva člana Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM). Dva kandidata predložio je nadležni Odbor Autonomne pokrajine Vojvodine, a… »

Skupština Srbije danas bira članove REM-a

Blic 14.02.2020
Poslanici Skupštine Srbije danas počinju novu sednicu na čijem je dnevnom redu lista kandidata za članove Saveta regulatornog tela za elektronske medije, koju je prethodno zaključio Odbor za kulturu i informisanje. Od predložena četiri kandidata… »

Vesti dana »