Повезане вести
"Немам другарице, само бих да будем као сва деца": Прича најстарије девојчице из оронуле куће код Алибунара (видео)
Блиц 14.02.2020
Србију је потресла вест да шесторо деце живе без родитеља, да их је мајка напустила, док им је отац у затвору. У тешким условима, деца старости од три до 16 година сама се брину о себи, у трошној кући. Пре него што су деца… »
Деци из Алибунара обезбеђен смештај
Дневник 14.02.2020
БЕОГРАД: Шесторо деце, која живе сама у Козјаку код Алибунара, током ноћи су смештена у одговарајућу установу за незбринуту децу у Војводини, преноси РТС позивајући се на незваничне информације. Како наводи, деца су добро и сви… »
РТС: Деци из Алибунара обезбеђен смештај, више нису сама
Блиц 14.02.2020
Шесторо деце, која живе сама у Козјаку код Алибунара, током ноћи смештена су у одговарајућу установу за незбринуту децу у Војводини. Како незванично сазнаје РТС, деча која живе сама без оца и мајке заједно су током ноћи пребачена… »
Шок-исповест мајке која је оставила шесторо деце код Алибунара: Деси се да не једу по два дана, као код сваког?!
Курир 14.02.2020
Једно време сам била љута, око четири месеца сам радила, нисам хтела да долазим, рекла је Клаудија Милутиновић, чија деца сама живе у страћари, а син физикалише како би прехранио себе и сестре. - Бринула сам да ли деца имају да… »
Вести дана »
Најмање 14 мртвих у руском нападу на тржни центар у централној Украјини
Данас пре 7 сатијош 3 повезане
Дијамантска лига: Лука Бошковић трећи у скоку удаљ на митингу у Лозани
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Додељене награде 32. Сарајево Филм Фестивала, за најбољи проглашен аустријски “Сваки пут”
Данас пре 5 сатијош 1 повезана