Povezane vesti
FOTO: Čokoladne haljine na modnoj reviji u Briselu
N1 Info 14.02.2020
Manekenke odevene u haljine izrađene od čokolade prošetale su u četvrtak uveče modnom pistom u Bruselu u sklopu revije koja je okupila modne dizajnere i poznate proizvođače čokolade. FOTO: Čokoladne haljine na modnoj reviji u Briselu Izvor… »
Sajam čokolade u Briselu otvoren revijom čokoladnih haljina
N1 Info 14.02.2020
Manekenke odevene u haljine izrađene od čokolade prošetale su u četvrtak uveče modnom pistom u Bruselu u sklopu revije koja je okupila modne dizajnere i poznate proizvođače čokolade. Među 14 kreacija predstavljenih na ovogodišnjem "Sajmu čokolade"… »
Sajam čokolade počeo revijom modela u čokoladnim haljinama
Večernje novosti 13.02.2020
Modeli obučeni u haljine od čokolade pojavili su se danas na pisti u Briselu na reviji koja okuplja modne dizajnere i proizvođače čokolade. Modeli obučeni u haljine od čokolade pojavili su se danas na pisti u Briselu na reviji koja okuplja modne… »
Vesti dana »

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Macut u Londonu: Srbiju poštedeti političkih uslovljavanja u vezi sa Kosovom
Danas pre 9 satijoš 4 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana