Повезане вести
Косановић без длаке на језику о Лалатовићу: "Био сам добар са њим, док се није надувао..."
Спортске.нет 14.02.2020
Искусни стручњак прокоментарисао и немиле сцене из Белека. Фудбалере Радничког очекује наставак такмичења у Суперлиги Србије где ће у 21. колу гостовати Спартаку у Суботици. Меч је на програму у недељу од 16 часова, а тренер… »
Косановић: Лала ми је био као дете, а онда се надувао...
Н1 Инфо 14.02.2020
Тренер нишког Радничког Милорад Косановић говорио је, пред старт пролећњег дела Суперлиге, о многобројним темема. Између осталог, речи је било и о колеги са клупе Војводине Ненаду Лалатовићу. Косановић и Лалатовић имали су бурне… »
Косановић о Лалатовићу: Био ми је као дете, док се није надувао и пролупао!
Хот спорт 14.02.2020
Врло занимљиву конференцију за медије одржао је тренер Радничког из Ниша, Милорад Косановић. Косановић је најавио пролећни део Суперлиге Србије тако што је причао о гостовању у Суботици, али и о Ненаду Лалатовићу и сукобу са… »
Речи Милорада Косановића: Лала ми је био као дете, а онда се надувао...
Моззарт спорт 14.02.2020
“Мислим физички, и онда је мало пролупао”, поручио тренер нишког клуба уочи почетка пролећне сезоне. Далеко је тај сусрет, али за ширу јавност током пролећног дела сезоне посебно ће бити занимљив дуел између Радничког и… »
Косан о Лали: Као дете ми је био док се није надувао, а онда је пролупао
Мондо 14.02.2020
Шеф стручног штаба суперлигаша из Ниша имао је врло занимљиво излагање на конференцији за медије уочи пролећног дела шампионата. Шеф стручног штаба суперлигаша из Ниша имао је врло занимљиво излагање на конференцији за медије… »
Вести дана »

Погледајте како је полиција студента Богдана, који штрајкује глађу 6 дана, у ланцима довела на сахрану оца ФОТО
Нова пре 2 сатајош 17 повезаних

Преминуо прослављени амерички глумац и редитељ Роберт Редфорд
Морава инфо пре 3 сатајош 47 повезаних

МУП: Ухапшена четворица пољопривредника због насилног понашања на протесту у Новом Саду
Бета пре 4 сатијош 30 повезаних