Povezane vesti
Fudbaleri Crvene zvezde s novim trenerom gosti Čukaričkog: Debitant Stanković ima tremu
Dnevnik 14.02.2020
Crvena zvezda nastavlja prvenstvo utakmicom sa Čukaričkim, na Banovom brdu. Protivnik jeste neugodan, ali šampion je nameran da trijumfuje. Trener Dejan Stanković uveren je da će njegovi momci učiniti sve da do planiranog trijumfa i stignu. - Jedino… »
Stanković pred debi: Ima treme i straha, ne sudite o meni na osnovu priprema
Večernje novosti 14.02.2020
Zvezda ima samo jedno očekivanje, a to je pobeda. Tako smo radili, tako smo se ponašali, a tako ćemo i nastaviti. Svakome moramo da pokažemo zube - jasan je trener crveno-belih. TU je trema - dobro je. Novi trener Crvene zvede Dejan Stanković… »
Stanković pred debi: Volim da radim kad imam tremu
N1 Info 14.02.2020
Dejan Stanković, trener fudbalera Crvene zvezde, rekao je da ima tremu pred debi na tom mestu protiv Čukaričkog, ali da je ona neophodna i da voli da je oseti. "Ima treme, sigurno, ona treba da bude prisutna. Sve utakmice u karijeri sam igrao sa tremom… »
Stanković pred debi: Znam devet startera, klinci su bogatstvo Zvezde, otvoren sam za svaku kritiku
Mozzart sport 14.02.2020
„Možda je bolje što sa jakim protivnicima igramo na početku“, kaže novi trener crveno-belih. Došlo je vreme da Dejan Stanković okrene novu stranicu karijere. Sve što je radio kao igrač ostaje u arhivi, od sutra će mu se računati samo ono… »
Stanković: Upoznavaćete me kroz igru, moj odnos, odnos igrača na terenu
Sportski žurnal 14.02.2020
Dejan Stanković će sutra debitovati na klupi Crvene zvezde, protiv Čukaričkog u 21. kolu Super lige Srbije. Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da ima tremu pred debi na tom mestu protiv Čukaričkog, ali da je ona neophodna… »
Šapić pred Zvezdu: Ništa niste uradili ako zaustavite jednog ili dvojicu igrača, opasnost vreba sa svih strana
Sportski žurnal 14.02.2020
Čukarički će sutra od 14.30 dočekati Zvezdu u 21. kolu Super lige Srbije. Fudbaler Čukaričkog Stefan Šapić rekao je danas da će njegova ekipa dati sve od sebe protiv Crvene zvezde i da su to najlepše utakmice. - Znamo kako smo prošli u… »
Dejan Stanković: Nisam profesor, nego radnik! Tunel Marakane je mitsko mesto, uspeću u Zvezdi
Mozzart sport 14.02.2020
„San mi je da se jednog dana vratim u Italiju“, poručuje trener srpskog prvaka. Šansa karijere. Tako bi se u najkraćem mogla opisati prilika kakva se ukazala Dejanu Stankoviću. Dobio je blanko podršku rukovodilaca i navijača Crvene zvezde da na… »
Vesti dana »
Univerzitet u Beogradu planira da formira radne grupe koje će stručno proučiti ispunjenost studentskih zahteva
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
"Neko bitan je bio u tom: Avionu!" Mreže gore zbog teorija zavere o sudaru u Vašingtonu, pominje se i atentat: "Pogledajte snimak, nešto smrdi!"
Blic pre 45 minutajoš 4 povezane
Odražan protest studenata u Pećincima, jednom od najtvrđih upozišta SNS u Vojvodini (VIDEO, FOTO)
Danas pre 22 minutajoš 1 povezana