Повезане вести

Ната у халтерима, а око ње голи мушкарци! Беквалчева доминира у сребрном трикоу, сви зуре у врелу комбинацију! Курир ТВ

Ната у халтерима, а око ње голи мушкарци! Беквалчева доминира у сребрном трикоу, сви зуре у врелу комбинацију! Курир ТВ

Курир 14.02.2020
Наташа Беквалац направила је "лудило" у препуној Арени на Дан заљубљених, а на сцени се појавила у обручу на сајли, где је изводила акробације. Хитом "Ја сам добро" Наташа је "запалила" масу људи који су са њом певали углас… »
Топ атмосфера на концерту Наташе Беквалац! Певачица изводила акробације на обручу! Маса људи у трансу! (курир ТВ)

Топ атмосфера на концерту Наташе Беквалац! Певачица изводила акробације на обручу! Маса људи у трансу! (курир ТВ)

Курир 14.02.2020
Наташа Беквалац почела је велики концерт касније, јер је маса људи чекала да уђе и слуша своје омиљене песме. Певачица се појавила са другог краја хале на обручу изводила акробације, а прва песма била је "Ја сам добро"… »
Јосипа Лисац одушевила београдску публику: Направила врхунски концерт на Дан заљубљених, ево шта још слави! (Курир ТВ)

Јосипа Лисац одушевила београдску публику: Направила врхунски концерт на Дан заљубљених, ево шта још слави! (Курир ТВ)

Курир 14.02.2020
Јосипа Лисац слави Дан заљубљених, али и свој 70. рођендан у препуном Сава центру, а сви су чекали да запева своје најпопуларније песме. Када се певачица појавила цели минут је трајао аплауз, а публика је била одушевљена. На… »
Наташини родитељи стигли на концерт: Ево како се осећају пред лудило које ће направити њихова наследница! (Курир ТВ)

Наташини родитељи стигли на концерт: Ево како се осећају пред лудило које ће направити њихова наследница! (Курир ТВ)

Курир 14.02.2020
Родитељи Наташе Беквалац стигли су у Арену руку под руку, а оно што су сви приметили је да су распложени пред спектакл који ће направити њихова наследница. Наташа је детаљно испланирала "лудило" које све чека на Дан… »

Вести дана »