Povezane vesti

Ljubav, suze i nezaboravni kostimi: Nataša Bekvalac u krcatoj Areni priredila nastup koji će se pamtiti (FOTO, VIDEO)

Ljubav, suze i nezaboravni kostimi: Nataša Bekvalac u krcatoj Areni priredila nastup koji će se pamtiti (FOTO, VIDEO)

Vesti online 15.02.2020
Pred više od 20.000 vernih fanova u beogradskoj „Štark Areni“ Nataša Bekvalac nakon skoro 20 godina uspešne karijere priredila je koncert pod sloganom „S.O.S. za ljubav“ za sve one koji govore jezikom ljubavi. Nataša je koncert otvorila pesmom „Ja sam… »
Nataša Bekvalac je priredila spektakl za pamćenje u Areni! (VIDEO)

Nataša Bekvalac je priredila spektakl za pamćenje u Areni! (VIDEO)

Svet plus 15.02.2020
Pevačica Nataša Bekvalac sinoć je priredila spektakl za pamćenje u beogradskoj Areni! Nataša je koncert, kojim obeležava 20 godina karijere, započela tako što je preletela preko cele Arene i pevala pesmu "Ja sam dobro". Nakon što je sa Eminom Jahović… »
Visila je u vazduhu, publika je vrištala, a ona je uz suze svima poslala poruke ljubavi: Nataša Bekvalac raspametila…

Visila je u vazduhu, publika je vrištala, a ona je uz suze svima poslala poruke ljubavi: Nataša Bekvalac raspametila…

Večernje novosti 15.02.2020
Spektakularan koncert bio je kruna njene 20 godina duge karijere. BEZ trena predaha, pevala je u petak veče najpopularnija Novosađanka. Nataša Bekvalac napunila je u petak veče beogradsku "Štark arenu" i tražila se karta više. Sve je bilo u znaku… »
Vrisak i haos: Nataša se sa plafona spuštala preko pola Arene i svi u neverici, krenule ovacije, ovo se ne pamti

Vrisak i haos: Nataša se sa plafona spuštala preko pola Arene i svi u neverici, krenule ovacije, ovo se ne pamti

Blic 14.02.2020
Pevačica Nataša Bekvalac večeras je u najmanju ruku opravdala sva očekivanja fanova koji su godinama čekali da napuni "Štark Arenu"! Naime, Nataša se preko pola Arene sa plafona spuštala ka bini dok su je pozdravljali ovacijama i vriskom. Sve je bilo… »

Vesti dana »